Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία Εργασιακό 16-01-2013

Εργασιακό 16-01-2013

0

Θέμα 1ο


Προσλήψεις στον ΕΛΓΑ  
Στην πρόσληψη 132 γεωπόνων και 18 κτηνιάτρων προχωρά ο Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ).  

Το νέο προσωπικό που θα προσληφθεί θα στελεχώσει την Κεντρική Διοίκηση και τα Περιφερειακά Υποκαταστήματα του Οργανισμού και θα απασχοληθεί για τρεις μήνες.  
ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
Όσοι επιθυμούν να καλύψουν τις θέσεις θα πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών, να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν και να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση).  
ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ
Οι υποψήφιοι γεωπόνοι θα πρέπει να έχουν: α) Άδεια άσκησης επαγγέλματος Γεωτεχνικού (Γεωπόνου), β) Πτυχίο ή δίπλωμα Γεωπόνου Τμήματος: Γεωπονίας ή Φυτικής Παραγωγής ή Ζωικής Παραγωγής ή Γεωπονίας Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής ή Γεωπονικής Βιοτεχνολογίας ή Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης (πρώην Γεωργικής Οικονομίας) ή Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων ή Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής ή Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος ή Αγροτικής Ανάπτυξης ή Γεωργικής Οικονομίας ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα ΕΑΠ (ΑΕΙ) ή ΠΣΕ (ΑΕΙ) ή ταυτόσημο κατά περιεχόμενο ειδικότητας πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ ή ΕΑΠ (ΑΕΙ) ή ΠΣΕ (ΑΕΙ) της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της αλλοδαπής.  
Για την ειδικότητα ΠΕ κτηνιάτρων απαιτείται: α) Άδεια άσκησης επαγγέλματος Γεωτεχνικού ειδικότητας Κτηνιάτρου, β) Πτυχίο ή δίπλωμα Κτηνιατρικής ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα ΕΑΠ (ΑΕΙ) ή ΠΣΕ (ΑΕΙ) ή ταυτόσημο κατά περιεχόμενο ειδικότητας πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ ή ΕΑΠ (ΑΕΙ) ή ΠΣΕ (ΑΕΙ) της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος αντίστοιχης ειδικότητας σχολών αλλοδαπής.
Πρέπει να διευκρινιστεί ότι οι κτηνίατροι που θα προσληφθούν θα πρέπει να μεριμνήσουν για τη μετάβασή τους στον χώρο παροχής της υπηρεσίας τoυς, γιατί η υπηρεσία δεν διαθέτει μεταφορικό μέσο για τον σκοπό αυτό.
Το γεωτεχνικό προσωπικό θα χρησιμοποιηθεί εφόσον το επιβάλλουν εποχικές ή άλλες περιοδικές ή πρόσκαιρες ανάγκες, στο μέτρο που χρειάζεται και για το χρονικό διάστημα που είναι αναγκαίο για την ολοκλήρωση των υπηρεσιακών αναγκών του ΕΛΓΑ.
Οι υπηρεσίες του προσωπικού θα παρέχονται στους χώρους γεωγραφικής δικαιοδοσίας της Κεντρικής Διοίκησης και των Περιφερειακών Υποκαταστημάτων του ΕΛΓΑ με έδρα τις έδρες των Υπηρεσιών αυτών, ανάλογα με τις εκάστοτε παρουσιαζόμενες εποχικές ανάγκες, που προκύπτουν κάθε φορά. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, καθώς n αναλυτική προκήρυξη αναμένεται να δημοσιευθεί μέχρι τον Φεβρουάριο.  

Θέμα 2ο


400 γιατροί στο ΙΚΑ
Οι θέσεις θα καλυφθούν από νευρολόγους, ψυχιάτρους και καρδιολόγους    
Το νέο προσωπικό θα εργαστεί στα Κέντρα του ΙΚΑ ΕΤΑΜ    

Με διαδικασίες-εξπρές αναμένεται να προκηρυχθούν μέσα στον Φεβρουάριο 400 θέσεις Ιατρών στα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας του ΙΚΑ ΕΤΑΜ. Η επίσπευση της διαδικασία πρόσληψης συμφωνήθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης του διοικητή του ΙΚΑ, κ. Ροβέρτου Σπυρόπουλου, με αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ και, συγκεκριμένα, με τους κ. κ. Π. Κουκουλόπουλο, Γ. Κουτρουμάνη, Χρ. Πρωτόπαπα και Σ. Κεδίκογλου. Ο κ. Σπυρόπουλος εξέθεσε στα μέλη της αντιπροσωπείας την κατεπείγουσα ανάγκη κάλυψης των θέσεων καθώς οι καθυστερήσει στις κρίσεις αναπηρίας και λήψης αναπηρικού επιδόματος ή σύνταξη είναι ιδιαίτερα αυξημένες.
Όπως δήλωσε ο υποδιοικητής του ΙΚΑ, κ. Διονύσης Πατσούρης, οι θέσεις που θα καλυφθούν κατανέμονται σε τρεις ειδικότητες και, συγκεκριμένα, οι εξής:
-ΠΕ Νευρολόγων, 150 θέσεις,
-ΠΕ Ψυχιάτρων, 150 θέσεις, και
-ΠΕ Καρδιολόγων, 100 θέσεις.
Το νέο προσωπικό θα απασχοληθεί με συμβάσεις μίσθωσης έργου διάρκειας ενός έτους και θα τοποθετηθεί, ανάλογα με τις ανάγκες, στα Κέντρα Πιστοποίησης Aναπηρίας της Αθήνας και της Θεσσαλονίκη; σε αναλογία δύο προς ένα. Σκοπός της εν λόγω διαδικασίας, προσέθεσε ο κ. Πατσούρης, είναι η διόρθωση των καθυστερήσεων σε συγκεκριμένες ιατρικές ειδικότητες, καθώς οι προσληφθέντες θα αποτελούν μέλη των υγειονομικών επιτροπών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προκειμένου να επιλυθούν οι εκκρεμότητες των υποθέσεων, οι οποίες ανέρχονται στο 78% του συνόλου.  
Θέμα 3ο          
9 θέσεις στο Εφετείο Θράκης
Προκήρυξη διαγωνισμού Συμβολαιογράφων    
Διαγωνισμό για την πλήρωση κενών θέσεων Συμβολαιογράφων της περιφέρειας κάθε Εφετείου, στις έδρες των Εφετείων Αθηνών και Θεσσαλονίκης, με ημερομηνία έναρξης (δηλαδή ελέγχου των δικαιολογητικών από τις αρμόδιες Οργανωτικές Επιτροπές) στις 27 Φερβουαρίου 2013 και κατάθεση δικαιολογητικών μέχρι 22 Φεβρουαρίου 2013, προκηρύσσει το υπουργείο Δικαιοσύνης.  
Ο διαγωνισμός διενεργείται:
Α. Στην έδρα του Εφετείου Αθηνών για τους υποψηφίους για τις έδρες Ειρηνοδικείων που υπάγονται στις
περιφέρειες των Εφετείων Αθηνών, Εύβοιας, Πειραιά, Πάτρας, Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, Ναυπλίου, Κρήτης, Ανατολικής Κρήτης, Αιγαίου, Βορείου Αιγαίου, Δωδεκανήσου, Λαμίας και Καλαμάτας.
Β. Στην έδρα του Εφετείου Θεσσαλονίκης για τους υποψηφίους για τις έδρες Ειρηνοδικείων που υπάγονται στις περιφέρειες των Εφετείων Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Κερκύρας, Λάρισας, Δυτικής Μακεδονίας και Θράκης.  
Ποιοι μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό
Όποιος επιθυμεί τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό οφείλει πέντε ημέρες τουλάχιστον πριν από την ημέρα έναρξης αυτού να υποβάλει στο Γραμματέα της οικείας Τριμελούς Οργανωτικής Επιτροπής σχετική αίτηση – υπεύθυνη δήλωση (την οποία μπορεί να αναζητήσει και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων www.ministryofjustice.gr), στην οποία θα δηλώνει απαραίτητα την έδρα και την περιφέρεια του Ειρηνοδικείου που επιθυμεί να διορισθεί, καθώς και τα εξής:
1. Ότι έχει τα προσόντα διορισμού που προβλέπονται από τα άρθρα 19, 20 και 21 του Ν. 2830/2000, όπως ισχύει. Επιπλέον, όσον αφορά τους υποψήφιους με την ιδιότητα του δικηγόρου, απαιτείται η προσκόμιση πιστοποιητικού του Δικηγορικού Συλλόγου στον οποίο είναι εγγεγραμμένοι και όσον αφορά τους υποψήφιους με την ιδιότητα του Υποθηκοφύλακα η προσκόμιση πιστοποιητικού από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
2. Ότι δεν εμπίπτει στα κωλύματα του άρθρου 23 του Ν. 2830/2000, δηλαδή:
α) Προκειμένου για άνδρα, ότι έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ή έχει απαλλαγεί νόμιμα από αυτές και ότι δεν έχει καταδικασθεί αμετάκλητα για λιποταξία ή ανυποταξία με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον έξι (6) μηνών.
β) Προκειμένου για άνδρα ότι είναι εγγεγραμμένος στα Μητρώα αρρένων και προκειμένου για γυναίκα στα γενικά Μητρώα των δημοτών.
γ) Ότι δεν έχει στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώματα λόγω αμετάκλητης καταδίκης.
δ) Ότι δεν έχει καταδικαστεί αμετάκλητα για κακούργημα.
ε) Ότι δεν έχει καταδικαστεί αμετάκλητα για πλημμέλημα σε ποινή φυλάκισης για τις πράξεις: κλοπής, απάτης, υπεξαίρεσης κοινής ή στην υπηρεσία, εκβίασης, πλαστογραφίας, πλαστογραφίας πιστοποιητικών, πλαστογραφίας και κατάχρησης ενσήμων, ψευδούς βεβαίωσης και νόθευσης, ψευδορκίας και ψευδούς ανώμοτης κατάθεσης, παραπλάνησης σε ψευδορκία, απιστίας, απιστίας δικηγόρου, απιστίας σχετικής με την υπηρεσία, δωροδοκίας, καταπίεσης, υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, υπεξαγωγής εγγράφου, παραβίασης υπηρεσιακού απορρήτου, παράβασης καθήκοντος, αδικήματος κατά των ηθών, παράβασης της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, λαθρεμπορίας, τοκογλυφίας, περί μεσαζόντων, καθώς επίσης και νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.
στ) Ότι δεν τελεί σε δικαστική συμπαράσταση.
ζ) Ότι δεν έχει παυθεί με τελεσίδικη δικαστική απόφαση από θέση δημοσίου υπαλλήλου ή υπαλλήλου νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου, δικαστικού λειτουργού, υποθηκοφύλακα και συμβολαιογράφου, λόγω ποινικής καταδίκης.
η) Ότι δεν έχει απολυθεί τελεσίδικα με απόφαση αρμόδιου συμβουλίου για πειθαρχικούς λόγους από θέση δημοσίου υπαλλήλου ή υπαλλήλου νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου, δικαστικού λειτουργού, υποθηκοφύλακα και συμβολαιογράφου.
3. Ειδικότερα, ως προς τους δικαστικούς λειτουργούς, ότι δεν εμπίπτουν στο κώλυμα διορισμού του άρθρου 22 παρ. 1 του Ν. 2830/2000.  
Αιτήσεις – δικαιολογητικά
Στην ίδια αίτηση – υπεύθυνη δήλωση επισυνάπτονται επίσης τα ακόλουθα:
α) Προκειμένου για Έλληνες πολίτες: επικυρωμένο φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή σχετική προσωρινή βεβαίωση της αρμόδιας Αρχής ή επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των σελίδων του διαβατηρίου ή της άδειας οδήγησης ή του ατομικού βιβλιαρίου υγείας όλων των ασφαλιστικών φορέων που φέρουν τα στοιχεία ταυτότητας και τη φωτογραφία του κατόχου. Προκειμένου για πολίτες Κράτους – Μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης: επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του δελτίου ταυτότητας ή επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των σελίδων του διαβατηρίου που φέρουν τα στοιχεία ταυτότητας και τη φωτογραφία του κατόχου.
β) Αποδεικτικό καταβολής στο Γραμματέα της οικείας Τριμελούς Οργανωτικής Επιτροπής ποσού εξέταστρων 60 ευρώ.
Ο διαγωνισμός είναι ενιαίος για όλη τη Χώρα και διεξάγεται κατά την ίδια ημέρα και ώρα για τις περιφέρειες όλων των Εφετείων. Τα θέματα είναι κοινά για τους υποψηφίους όλης της Χώρας και διατυπώνονται από Κεντρική Επιτροπή με έδρα το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.  
Οι υποψήφιοι διαγωνίζονται σε θέματα:
α) Αστικού Δικαίου, β) Εμπορικού Δικαίου, γ) Πολιτικής Δικονομίας, δ) Κώδικα Συμβολαιογράφων, ε) Ειδικών νόμων της οροφοκτησίας και κάθετης ιδιοκτησίας, του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού, Δασικού Κώδικα, Φορολογίας μεταβίβασης ακινήτων από οποιαδήποτε αιτία και τελών χαρτοσήμου, των νόμων για τη σύσταση και το σκοπό του Οργανισμού Κτηματολογίου και Χαρτογραφήσεως Ελλάδος, για τη διαδικασία κτηματογράφησης, για τη δημιουργία Εθνικού Κτηματολογίου και για τη λειτουργία του Εθνικού Κτηματολογίου (του οργανωμένου συστήματος με το Ν. 2664/1998) και για τις συμβάσεις επί κινητών ή απαιτήσεων υποκειμένων σε δημοσιότητα και για τις συμβάσεις παροχής ασφάλειας (Ν. 2844/2000). Τα θέματα λαμβάνονται από την ύλη τη σχετική με τα καθήκοντα του Συμβολαιογράφου και η εξέταση των μαθημάτων γίνεται με συνθετική παρουσίαση πρακτικού θέματος και ερωτημάτων θεωρητικού χαρακτήρα.
Οι υποψήφιοι εξετάζονται προαιρετικά σε μία έως δύο ξένες γλώσσες (αγγλική, γαλλική και γερμανική). Οι εξετάσεις όλων των μαθημάτων είναι μόνο γραπτές. Από τους υποψήφιους διορίζονται σε κάθε Ειρηνοδικειακή Περιφέρεια οι επιτυχόντες κατά φθίνουσα σειρά επιτυχίας και μέχρι την πλήρωση όλων των κενών
θέσεων. Το πρόγραμμα του διαγωνισμού θα καθορισθεί με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής και θα αναρτηθεί στα Καταστήματα των Εφετείων Αθηνών και Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης και στην ηλεκτρονική σελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (www.ministryofjustice.gr).    
ΙΚ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΘΡΑΚΗΣ

Ειρηνοδικείο Κομοτηνής 1
Ειρηνοδικείο Δράμας 1
Ειρηνοδικείο Δράμας (Νευροκόπι) (κατά τόπον αρμοδιότητα πρώην Ειρηνοδικείου Νευροκοπίου) 1
Ειρηνοδικείο Αλεξανδρούπολης 1
Ειρηνοδικείο Αλεξανδρούπολης (Σαμοθράκη) (κατά τόπον αρμοδιότητα πρώην Ειρηνοδικείου Σαμοθράκης) 1
Ειρηνοδικείο Αλεξανδρούπολης (Σουφλί) (κατά τόπον αρμοδιότητα πρώην Ειρηνοδικείου Σουφλίου) 1
Ειρηνοδικείο Καβάλας 1
Ειρηνοδικείο Ορεστιάδας 1
Ειρηνοδικείο Διδυμοτείχου 1

Θέμα 4ο


Προγράμματα-ευκαιρίες σε άνεργους νέους  
Θα απευθύνονται σε όσους είναι κάτω των 29 ετών και έχουν συνολικό προϋπολογισμό 600 εκ. ευρώ
 
Με στόχο τον περιορισμό της ανεργίας των νέων, η οποία έφθασε το 56,6% τον προηγούμενο Οκτώβριο, η κυβέρνηση «επιστρατεύει» 20 προγράμματα (εκ των οποίων τα 13 ήδη υλοποιούνται) συνολικού ύψους 600 εκατ. ευρώ με 350.000 ωφελούμενους. Τα επτά νέα προγράμματα απευθύνονται σε νέους κάτω των 29 ετών, έχουν προϋπολογισμό 390 εκατ. ευρώ και θα ωφελήσουν 63.000 άνεργους νέους. Η παρουσίαση των είκοσι δράσεων για την ενίσχυση της απασχόλησης έγινε από τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση, τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη, τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Τουρισμού Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο και τον υφυπουργό Εργασίας Νίκο Παναγιωτόπουλο.
Το μεγαλύτερο από τα προγράμματα αφορά την επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους έως 29 ετών (το πρόγραμμα θα αρχίσει το πρώτο τρίμηνο του 2013).
Ωφελούμενοι θα είναι:
■ Άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ /ΤΕΙ.
■ Άνεργοι απόφοιτοι υποχρεωτικής, δευτεροβάθμιας & μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους κατά προτεραιότητα το αργότερο 36 μήνες πριν από την υποβολή αίτησής τους στο πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει ολοκληρωμένη δέσμη παρεμβάσεων μέσω χορήγησης voucher για:
■ Κατάρτιση έως 100 ώρες (οριζόντιες και εξειδικευμένες δεξιότητες) σε συνδυασμό με καθοδήγηση / εκπαιδευτικό mentoring.
■ Πρακτική άσκηση / Εργασιακή εμπειρία πέντε (5) μηνών.
■ Επιχορήγηση των επιχειρήσεων που θα μετατρέψουν την πρακτική άσκηση σε σύμβαση εργασίας, με κάλυψη των εργοδοτικών εισφορών για ένα έτος.
Το πρόγραμμα αυτό παρέχει Α) στον νέο άνεργο:
■ Επίδομα κατάρτισης 5 ευρώ ανά ώρα κατάρτισης.
■ Αμοιβή 460 ευρώ για κάθε μήνα εκπαιδευτικής πρακτικής άσκησης (για αποφοίτους ΑΕΙ/ΤΕΙ).
■ Αμοιβή 400 ευρώ για κάθε μήνα
■ Ιατροφαρμακευτική κάλυψη. Επιπλέον ασφαλιστική κάλυψη έναντι
κινδύνου, ατυχήματος κ.λπ. για όλη τη διάρκεια της εκπαιδευτικής πρακτικής άσκησης. Β) Στην επιχείρηση:
■ Κάλυψη εργοδοτικών εισφορών για ένα έτος, για τις επιχειρήσεις που θα μετατρέψουν την πρακτική άσκηση σε σύμβαση εργασίας. Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα που δραστηριοποιούνται κατά προτεραιότητα στους κάτωθι τομείς:
■ Αγροτοδιατροφικός τομέας
■ Τουρισμός – πολιτισμός
■ Νέες τεχνολογίες
■ Ενέργεια (παραγωγή ενέργειας, εξοικονόμηση ενέργειας)
■ Ναυτιλία
■ Υπηρεσίες υγείας – κοινωνικής φροντίδας
Επιπλέον, για να υπαχθεί μια επιχείρηση στο πρόγραμμα δεν θα πρέπει να έχει προβεί, κατά τη διάρκεια του τριμήνου πριν από την αίτηση υπαγωγής στο πρόγραμμα, σε μείωση προσωπικού, ενώ αναλαμβάνει τη δέσμευση να μην απολύσει προσωπικό καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπαιδευτικής πρακτικής.
Επίσης στο σχέδιο περιλαμβάνονται προγράμματα επιδότησης της νεανικής επιχειρηματικότητας, στοχευμένα σε καινοτόμους κλάδους, στην αγροτική παραγωγή και στην υποβοήθηση των νέων που επιλέγουν επιστροφή στην ύπαιθρο, στον χώρο της κοινωνικής επιχειρηματικότητας. Στους νέους που θα επιλέξουν την επιχειρηματικότητα προσφέρεται για πρώτη φορά σειρά σημαντικών υποστηρικτικών υπηρεσιών, όπως: οργανωτική τεχνογνωσία, συμβουλευτική για επιχειρηματικά πλάνα και δικτύωση στο εξωτερικό κ.λπ.
Αναλυτικά όλα τα προγράμματα απασχόλησης για τους νέους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.tanea.gr.    
 
Θέμα 5ο


«Τρέχουν» οι προθεσμία για έξι νοσοκόμες και φροντιστές στο Θεραπευτήριο Δράμας    

Στην πρόσληψη έξι εποχικών υπαλλήλων προχωρά το θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Δράμας, το οποίο θα δέχεται αιτήσει από τους υποψηφίους έως την ερχόμενη Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου. Tις θέσεις θα καταλάβουν υποψήφιοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι θα επιλεγούν από τις ακόλουθες τρεις ειδικότητες:
-ΔΕ Αδελφών Νοσοκόμων, τρεις θέσεις,
-ΔΕ Κοινωνικών Φροντιστών ή Επιμελητών Πρόνοιας, δύο θέσεις, και
-ΔΕ Οδηγού, μία θέση.
Οι επιτυχόντες θα προληφθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας δώδεκα μηνών, ενώ για την πρόσληψη τους λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος ανεργίας σε ποσοστό 40% και η εμπειρία σε ποσοστό 60%. Η προτεραιότητα μεταξύ των ανέργων καθορίζεται από τη σειρά εγγραφής τους στα μητρώα επιδοτούμενων ανέργων του ΟΑΕΔ.
Όσοι προληφθούν θα υπογράψουν συμβάσεις δώδεκα μηνών
Αιτήσει υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικοί με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Δράμας, Διογένους1, Τ.Κ. 661 00, Δράμα. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα 25213 50819 και 25213 50820.    
Προσλήψεις στο ΤΕΙ Καβάλας
1 Ηλεκτρολόγο Μηχανικό Η/Υ
1 Διοίκησης – Οικονομίας ή συναφούς
1 Οικονομικών Επιστημών ή Πληροφορικής
Αιτήσεις μέχρι τις 17/1/2013

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σε απεργιακή συγκέντρωση την 1η Μάη καλεί το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης

«Η αγωνιστική στάση όλων μας θα τιμήσει με τον καλύτερο τρόπο τη θυσία των πρωτοπόρων του …