Αρχική ΓΝΩΜΕΣ Παράλυτη κοινωνία

Παράλυτη κοινωνία

0

– επιτακτική ανάγκη η σύσταση Δικαστηρίων Ενόρκων –  

Ζωή είναι το όνομα της άτυχης κοπέλας μέσα από τα σπλάχνα της κοινωνίας της Ξάνθης. Θύμα ενός ειδεχθούς εγκλήματος της 27ης Δεκεμβρίου 2012, οι φρικτές λεπτομέρειες του οποίου συγκλόνισαν όλη την Ελλάδα. Σπαραγμός των γονέων και όλης της οικογένειας της για το άδικο χαμό της αγαπημένης ψυχής των, που μόνο εις το άκουσμα του ράγισε τις καρδιές όλων των ανθρώπων. Θλίψη και δάκρυα σε όλους, τους χιλιάδες ανθρώπους, που σιωπηλοί αλλά και παράλυτοι συνόδευσαν την τόσο άτυχη Ζωή εις την τελευταία κατοικία της.
Δεν είναι όμως η Ζωή που χάθηκε από κοντά μας, αλλά είναι και η ζωή όλων μας, η ζωή των Ελλήνων πού κινδυνεύει και χάνεται καθημερινώς από την βαρβαρότητα ενός πολιτικού συστήματος που τις τελευταίες δεκαετίες σκοτώνει την Πατρίδα μας. Ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που διέλυσε ολοσχερώς τους Θεσμούς και παρέλυσε όλες τις αξίες και ηθικές αρχές των Ελλήνων. Όμως, όσα προπαγανδίζονται από τους εντολοδόχους υποστηρικτές όλων εκείνων που συστηματικά επιτίθενται κατά της ελληνικής κοινωνίας, και οι οποίοι ευθύνονται για το δράμα και την κατάντια της, δεν ανταποκρίνονται εις την πραγματικότητα.
Η Ελλάδα είναι η Πατρίδα των αξιών και ηθικών αρχών και η ελληνική κοινωνία είναι ο εκφραστής όλων αυτών. Αξίες και ηθικές αρχές που διατρανώνουν τους αγώνες της ελληνικής φυλής για την ορθή πορεία του Έθνους. Η αδικοχαμένη απώλεια της Ζωής, ενός ανθρώπου της ελληνικής κοινωνίας, μας συντάραξε τόσο πολύ, όσο κανείς δεν το περίμενε. Αισθανθήκαμε νοερά και έντονα, όσο ποτέ άλλοτε, ότι με το θάνατο της Ζωής κινδυνεύει και η ζωή της κοινωνίας μας, ζωντανά μέλη της οποίας ήμαστε όλοι. Ο ανέκφραστος πόνος, που ο καθένας δύσκολα προσπαθούσε να συγκρατήσει, και τα δάκρυα εις τα πρόσωπα όλων μας, αφύπνισε τη ψυχή κάθε Έλληνα που πονά για την Πατρίδα και τους συνανθρώπους μας. Ταρακούνησε την συνείδησή μας, ότι τώρα ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε απέναντι εις την σαπίλα που διαβρώνει τα κύτταρα της κοινωνίας μας και ταπεινώνει και σκοτώνει τις ελληνικές ψυχές.
Δεν ονειρευόμαστε ότι θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Αλλά τουναντίον, όλοι μας θέλουμε να γίνουμε αυτοί που ήμαστε πραγματικά. Να επανακτήσουμε όλα αυτά που επί χιλιετίες μας κληροδότησαν οι ανεπανάληπτοι πρόγονοι μας, που μας ανήκουνε και μας έκλεψαν όλοι αυτοί που καταχράστηκαν την εμπιστοσύνη, την πίστη, την αξιοπρέπεια, τις παραδόσεις, τις αρχές και ηθικές αξίες του Λαού μας. Ούτε θέλουμε να γίνουμε «Ευρωπαίοι» και να συμπεριφερόμαστε όπως αυτοί. Διότι εις την πραγματικότητα αυτοί όλοι οφείλουν τα πάντα σε εμάς τους Έλληνες. Δεν θέλουμε να αλλάξουμε την Ελλάδα, αλλά να απαλλάξουμε την Πατρίδα μας από τα διαφθαρμένα κόμματα, τους πολιτικούς που ευθύνονται για την ηθική και οικονομική κατάρρευση της χώρας μας. Την διαφθορά, την ατιμωρησία, αλλά εξαιτίας των και την αυξανόμενη εγκληματικότητα που τρομοκρατεί τους Έλληνες. Ώστε ελεύθεροι πια από τις κακοδαιμονίες του πολιτικού συστήματος να επανέλθουμε επάνω εις το βάθρο της ύψιστης δημιουργίας, εις το οποίο ως Λαός ανήκουμε εδώ και χιλιετίες.
Οφείλουμε όλοι μας να αντισταθούμε και να υψώσουμε το ανάστημά μας εναντίον όλων εκείνων των διαφθαρμένων ντόπιων, οι οποίοι δια της εθνοκτόνου και αντεθνικής συμπεριφοράς των, διέβρωσαν και διέλυσαν όλους τους Θεσμούς της Πολιτείας, για να μπορούν ανενόχλητοι να καταχρώνται την εμπιστοσύνη των Ελλήνων. Αλλά ταυτόχρονα και να λεηλατούν επί δεκαετίες όλους τους πόρους του Έθνους. Όλοι αυτοί οι χιλιάδες «Πάγκαλοι» που με τα δανεικά δωράκια εις τους ψηφοφόρους των, τα οποία εις την πραγματικότητα είναι «θανατηφόρες ναρκωτικές ουσίες», παρέλυσαν τις συνειδήσεις, τις ηθικές αρχές, αξίες και αντιδράσεις όλων των Ελλήνων, τους οποίους κατέστησαν εξαρτημένους υποτελείς, άβουλα και πειθήνια όργανά των, ώστε ανενόχλητοι και ασταμάτητα να ανοσιουργούν εις βάρος του Λαού μας. Κατέστησαν την διαφθορά και την ανομία τους σε επικίνδυνα όπλα για να διαλύσουν το Κράτος, τους Θεσμούς, τους ΟΤΑ και κατέστρεψαν τα ΑΕΙ τα οποία μετέτρεψαν σε άσυλα παρανομίας, εγκληματικότητας και αποθήκες παραεμπορίου.
Όλοι αυτοί που ευθύνονται για την χρεοκοπία και κατάρρευση της Πατρίδας μας, και οι οποίοι προκάλεσαν τόσο δεινά και με τα 3 Μνημόνια που επέβαλαν οι ίδιοι με την εγκληματική τους συμπεριφορά, τώρα και ως «σωτήρες» κόπτονται δήθεν για την ανάκτηση της αξιοπιστίας και την οικονομική ανόρθωση. Με τα εξοντωτικά μέτρα που επιβάλουν, στερούνε από όλους τους Έλληνες και τα στοιχειώδη αγαθά και ανάγκες για μία αξιοπρεπή διαβίωση, ως εντολοδόχοι και όλων εκείνων των ξένων που κερδοσκοπούσαν εις βάρος του Λαού μας. Όλοι αυτοί, αμετανόητοι ως είναι, συνεχίζουν να εμπαίζουν τον Λαό, ακόμη και με τις αποκαλούμενες λίστες «Λαγκάρντ», συγκαλύπτουν σκόπιμα δεκάδες χιλιάδες φοροφυγάδες, ενώ η χώρα έχει καταρρεύσει και η πτώχεια σκοτώνει συμπολίτες μας. Δεν προστατεύουν μόνον όλους εκείνους που έχουν κατακλέψει την Ελλάδα, αλλά δια της συμπεριφοράς των ωθούν και όλους τους άλλους, οι οποίοι δεν έχουν σχέση με την φοροδιαφυγή, να μεταφέρουν εις το Εξωτερικό τις αποταμιεύσεις, ύψους δισεκατομμυρίων Ευρώ, λόγω αναξιοπιστίας και διαφθοράς του πολιτικού συστήματος, με τεράστιες συνέπειες για την Εθνική Οικονομία.
Συνεχίζουν το καταστρεπτικό τους έργο, αποπροσανατολίζοντας ακόμη περισσότερο τον Ελληνικό Λαό από τις ανομίες των και τα ειδεχθή μέτρα που επιβάλουν, και διαδίδουν τώρα ψευδώς, ότι αεροπλάνα ψεκάζουν με χημικές ουσίες τους Έλληνες! Η πραγματικότητα είναι, ότι χρησιμοποιούν τα μεγάλα ΜΜΕ για να ψεκάζουν τον Λαό με ψευδείς ειδήσεις και απατηλές υποσχέσεις.
Όμως δεν υπάρχει πια Έλληνας που να εμπιστεύεται Κόμματα και Θεσμούς. Ούτε την Κυβέρνηση, αλλά ούτε και την Βουλή, η οποία θεωρείται άντρο της ανομίας, της συγκάλυψης πολιτικών παρανομιών, της διαφθοράς και ηθική αυτουργός της εγκληματικότητας η οποία τρομοκρατεί την ελληνική κοινωνία.
Η τραγική απώλεια της Ζωής από την Ξάνθη και το δράμα της οικογένειάς της, που συγκλόνισε όλους τους Έλληνες, στέλνει ταυτόχρονα και ένα μήνυμα ελπίδας. Ότι ήρθε η ώρα της μεταμόρφωσης των Ελλήνων σε σύγχρονους Ηρακλείδες, οι οποίοι οφείλουν τώρα να αναλάβουν την κάθαρση της Πατρίδας και την απαλλαγή της από εκείνους οι οποίοι εις την συνείδηση των Ελλήνων δεν είναι Έλληνες.
Η ανεμπόδιστη λειτουργία όλων των Θεσμών μίας ευνομούμενης Πολιτείας και η απονομή της Δικαιοσύνης δεν είναι πια υπόθεση των ολίγων, όπως δυστυχώς συμβαίνει εις την χώρα μας, με τις καταστρεπτικές συνέπειες, αλλά τώρα είναι κοινή υπόθεση όλων των Ελλήνων. Ένα γνωμικό που χρησιμοποιείται σε άλλες χώρες λέει: «η εμπιστοσύνη είναι καλή, όμως ο έλεγχος είναι πολύ καλύτερος». Μετά από όλα αυτά τα δεινά, την πτώχεια και τις ανθρώπινες τραγωδίες που βιώνει ο Λαός μας, επιτακτική ανάγκη είναι τώρα η επαναφορά του Θεσμού των Δικαστηρίων Ενόρκων, απαρτιζόμενα από διαπρεπείς και ηθικές προσωπικότητες της τοπικής κοινωνίας υπό την Προεδρία ενός Δικαστού.  
Γεώργιος Εμ. Δημητράκης

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Γεώργιος Εμ. Δηµητράκης
Περισσότερα άρθρα από ΓΝΩΜΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προτομές και προτιμήσεις

Ο προβληματισμός μου ξεκίνησε για πλάκα. Σε μια βόλτα με τον οκτώ μηνών γιο μου στο χώρο τ…