Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ποδόσφαιρο Πρώτη «γεύση» κυπέλλου σήμερα για τη Skoda Ξάνθη

Πρώτη «γεύση» κυπέλλου σήμερα για τη Skoda Ξάνθη

0
ouzounidis_sxedia-empros

Στις 20:30 αντιμετωπίζει τον Εθνικό Γαζώρου στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών

Στο ΟΤΕsport 4 θα μεταδοθεί απευθείας η αναμέτρηση    

   
Αφήνει προσωρινά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Super League η Skoda Ξάνθη, καθώς για σήμερα έχει στραμμένη την προσοχή της στο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου, που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 3ης φάσης του θεσμού.
Η ξανθιώτικη ομάδα θα ριχτεί σήμερα στη «μάχη» του κυπέλλου με τον αγώνα που θα διεξαχθεί στις 20:30 στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών και στον οποίο θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Εθνικό Γαζώρου, ομάδα που βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας της Β’ Εθνικής.
Να σημειώσουμε ότι σε αυτή τη φάση οι αγώνες είναι διπλοί κι έτσι θα υπάρξει και επαναληπτικός αγώνας στο «Skoda Ξάνθη Arena», στις 23 Δεκεμβρίου, ενώ ανάμεσα στα δύο ματς για το κύπελλο, μεσολαβεί το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.  
Ποιοι έμειναν εκτός και γιατί  
Το γεγονός ότι οι αγώνες κυπέλλου σε αυτή τη φάση είναι διπλοί, δίνει την ευκαιρία στον Μαρίνο Ουζουνίδη να χρησιμοποιήσει σήμερα αρκετές ¨ρεζέρβες¨ και να ξεκουράσει μερικά από τα ¨βασικά¨ στελέχη της Skoda Ξάνθη.
Χαρακτηριστικά άφησε εκτός αποστολής τον Μπέντζαμιν Ονουάτσι, αλλά και τον Μαρσελίνιο για να πάρουν ¨ανάσες¨, ενώ στην αποστολή δεν κλήθηκαν και οι τραυματίες Μπαξεβανίδης, Γκλέισον, όπως και ο Κώστας Τσαμούρης που βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Νέων.
Εκτός αποστολής έμειναν και οι Ζοντί Βιβιανί, Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι, όχι όμως για λόγους τακτικής, αλλά γιατί όπως όλα δείχνουν αμφότεροι μετρούν αντίστροφα τις ημέρες για την αποδέσμευση και φυγή τους από το ξανθιώτικο συγκρότημα…  
«Μίξη» βασικών και αναπληρωματικών  
Η προετοιμασία της Skoda Ξάνθη ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα με το καθιερωμένο χαλάρωμα ενώ στη συνέχεια ανακοινώθηκε η αποστολή που ταξίδεψε για την πόλη των Σερρών όπου επρόκειτο να διανυκτερεύσει.
Για τους λόγους που προαναφέρουμε, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να χρησιμοποιήσει μία ¨μίξη¨ βασικών και αναπληρωματικών παικτών, με την πιθανότερη 11άδα να απαρτίζεται από τους: Σ. Λυμπερόπουλο – Καζούμπα, Βάλλα, Κομεσίδη, Μπέρτο – Φλίσκα, Γκατσολάρι, Νάκα – Μαρκόφσκι, Μαρίν, Πλατέλλα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αποστολή κλήθηκε και ο Ρικάρντο Ντάνι ο οποίος απουσίασε από τις προπονήσεις για τρεις εβδομάδες λόγω τραυματισμού, όμως πολύ δύσκολα θα χρησιμοποιηθεί από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, καθώς πιθανότερο είναι ο Πορτογάλος να πάρει χρόνο συμμετοχής στον κυριακάτικο αγώνα με τον Άρη.      

             
Η αποστολή  


Οι 20 παίκτες που επέλεξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα κυπέλλου είναι οι:
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Σωτήρης Λυμπερόπουλος
Γιούρι Λοντίγκιν
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Μανώλης Μπέρτος
Άλεξ Καζούμπα
Σπύρος Βάλλας
Δημήτρης Γούτας
Δημήτρης Κομεσίδης
ΜΕΣΟΙ
Ρικάρντο Ντάνι
Λάζαρος Γκατσολάρι
Θεόδωρος Τορομανίδης
Παναγιώτης Τριάδης
Βαγγέλης Πλατέλλας
Στέλιος Νάκα
Θεόδωρος Βασιλακάκης
Πέτρος Μάνταλος
Κώστας Φλίσκας
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Νικολά Μαρίν
Μάρκο Μαρκόφσκι
Αντώνης Ράνος
Ντάνιελ Κούτεφ    

Εθνικός Γαζώρου – Skoda Ξάνθη  


Πέμπτη 13/12/2012 – Ώρα 20:30
Γήπεδο: Δημοτικό Σερρών
Μετάδοση TV: OTEsport4
Διαιτητής: Παπαδόπουλος Ι. (ΕΠΣ Μακεδονίας)
1ος βοηθός: Μερκενίδης Κ. (ΕΠΣ Μακεδονίας)
2ος βοηθός: Χαδήμογλου Α. (ΕΠΣ Μακεδονίας)
4ος διαιτητής: Κυριαζίδης Γ. (ΕΠΣ Έβρου)
Επαναληπτικός στα Πηγάδια: 23/12/2012 – Ώρα 17:00      

Στην Εθνική Παίδων ο Χατζηλαζαρίδης  


Στην αποστολή της Εθνικής Παίδων Ελλάδος, ενόψει φιλικού με την αντίστοιχη ομάδα της Ιταλίας, κλήθηκε ο νεαρός Ξανθιώτης ποδοσφαιριστής, Σωκράτης Χατζηλαζαρίδης(φωτό). Ο 16χρονος παίκτης (γεν. 18.08.1996) αγωνίζεται ως αμυντικός στην εφηβική ομάδα (Κ-17) της Skoda Ξάνθη.
Το φιλικό των Εθνικών Παίδων Ελλάδας – Ιταλίας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19/12/2012 και ώρα 14:30 στο γήπεδο Ελληνικού. Η ελληνική ομάδα θα πραγματοποιήσει προπονήσεις στις 17/12 (16:30) και 18/12 (16:00) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά.
Αναλυτικά οι παίκτες που κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό προπονητή Θοδωρή Παχατουρίδη είναι οι:
Κοτσάρης Κ., Αρναούτογλου Π., Στάικος Π., Νιούμαν Μ., Τζανουλίνος Μ. (Παναθηναϊκός), Ηλιάδης Μ., Καναβέτας Γ., Τούφας Α. (Ολυμπιακός), Παπασπύρος Σ. (Ατρόμητος), Γιαννόπουλος Π. (Πανιώνιος), Τουμανίδης Σ., Κουλούρης Ε. (ΠΑΟΚ), Χατζηλαζαρίδης Σ. (Skoda Ξάνθη), Γιαλαμίδης Θ. (Βατανιακός), Κτιστόπουλος Γ. (Απόλλων Καλ.), Σαλιάκας Ε. (Εργοτέλης), Οικονόμου Κ. (ΜΤΚ Βουδαπέστης) και Παπαδόπουλος Κ. (Αρμίνια Μπίλεφελντ).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Ποδόσφαιρο
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…