Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Χυλοπίτες με μανιτάρια και ροκφόρ

Χυλοπίτες με μανιτάρια και ροκφόρ

0

-4 κ.σ. ελαιόλαδο

-2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα

-200 γρ. μανιτάρια

-1/4 φλ. λευκό ξηρό κρασί

-Λίγο μαγειρεμένο κοτόπουλο ή άλλο κρέας

-3 φλ. μισοβρασμένες χυλοπίτες

-1 φλ. ζωμό κότας ή κρέατος

-100 γρ. ροκφόρ

-Αλάτι, πιπέρι

-Θυμάρι

-Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο

Ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμύδια για 1-2 λεπτά. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2-3 λεπτά.

Ρίχνουμε το κοτόπουλο, τρίβουμε πιπέρι και προσθέτουμε το θυμάρι.

Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε το ροκφόρ στις μισοβρασμένες χυλοπίτες και το ζωμό.

Αλατίζουμε με προσοχή και αφήνουμε να κρεμώσει η σάλτσα σε δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά.

Σερβίρουμε αμέσως.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μεθυσμένα καλαμαράκια

1½ κιλό  καλαμαράκια, καθαρισμένα και  πλυμένα 1 ½ φλιτζάνι  ρύζι τύπου Αμερικής 1 κρεμμύδ…