Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Νιόκι με σπανάκι

Νιόκι με σπανάκι

0

-700 γρ. σπανάκι ψιλοκομμένο

-400 γρ. μυζήθρα

-2 αυγά

-1 φλ. παρμεζάνα τριμμένη

-λίγο πιπέρι

-λίγο μοσχοκάρυδο

-αλεύρι για όλες τις χρήσεις (για το αλεύρωμα)

-90 γρ. λιωμένο βούτυρο

 

Σε ένα μπολ βάζουμε το σπανάκι, τη μυζήθρα, τα αυγά, πιπέρι, μοσχοκάρυδο και τη μισή παρμεζάνα. Ανακατεύουμε καλά και με το μείγμα φτιάχνουμε μικρά μπαλάκια (με αλευρωμένα χέρια). Τα βάζουμε σε μια λαδόκολλα και ανάβουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.

Βράζουμε σε μια κατσαρόλα νερό. Βάζουμε τα νιόκι λίγα λίγα. Είναι έτοιμα όταν αρχίσουν να ανεβαίνουν στην επιφάνεια. Τα στραγγίζουμε και τα τοποθετούμε σε ταψί, που πρώτα το έχουμε αλείψει με το βούτυρο. Ρίχνουμε από πάνω την υπόλοιπη παρμεζάνα και ψήνουμε για 15 λεπτά.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μεθυσμένα καλαμαράκια

1½ κιλό  καλαμαράκια, καθαρισμένα και  πλυμένα 1 ½ φλιτζάνι  ρύζι τύπου Αμερικής 1 κρεμμύδ…