Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Ζυμαρικά με μελιτζάνες και φέτα

Ζυμαρικά με μελιτζάνες και φέτα

0

-500 γρ. βίδες, fusilli ή πένες

-3 μελιτζάνες φλάσκες, κομμένες σε κύβους

-1 κιλό ώριμες ντομάτες, ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες

-2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

-2 κουταλιές της σούπας φυλλαράκια φρέσκου βασιλικού

-200 γρ. φέτα θρυμματισμένη

-ελαιόλαδο

-αλάτι, πιπέρι

 

Αλατίζετε τους κύβους της μελιτζάνας και τους αφήνετε να στραγγίξουν σε σουρωτήρι. Τους στεγνώνετε με απορροφητικό χαρτί και τους τηγανίζετε σε καυτό ελαιόλαδο μέχρι να χρυσίσουν. Τους βγάζετε από το σκεύος και τους αφήνετε να στραγγίξουν.

Σοτάρετε σε λίγο λάδι κατσαρόλα το σκόρδο χωρίς να μαυρίσει, προσθέτετε τις ντομάτες, αλατοπιπερώνετε και αφήνετε τη σάλτσα στη φωτιά μέχρι να δέσει.

Βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους. Τα στραγγίζετε και τα ρίχνετε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα ντομάτας.

Προσθέτετε τη τηγανητή μελιτζάνα, τον βασιλικό και τη φέτα και σερβίρετε.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Μωσαϊκό χωρίς ζάχαρη με γιαούρτι και πραλίνα φιστικιού

Για το μωσαϊκό -250 γρ. πραλίνα φιστικιού με στέβια -200 τυρί κρέμα light -150 γρ. γιαούρτ…