Κρέμα ινδοκάρυδο
-4 φλ. ινδοκάρυδο
-1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
-1 βανίλια
Μείγμα μπράουνι
-250 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
-250 γρ. ζάχαρη
-4 αυγά
-2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-1/2 κούπα κακάο
-1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
-1 κάψουλα βανίλιας
Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί στρόγγυλο 26εκ. ή 24Χ25 τετράγωνο και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.
Ανακατεύουμε τα υλικά για την κρέμα ινδοκάρυδου να ενωθούν κι αφήνουμε στην άκρη.
Ετοιμάζουμε το μείγμα μπράουνι. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν πολύ καλά. Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά, συνεχίζοντας το χτύπημα. Προσθέτουμε σταδιακά τα υπόλοιπα υλικά. Αδειάζουμε στο ταψί το μισό μαύρο μείγμα. Ρίχνουμε από πάνω το άσπρο μείγμα. Σκεπάζουμε με το υπόλοιπο μαύρο μείγμα. Ψήνουμε το μπράουνι για περίπου 50 λεπτά. Αφήνουμε το γλυκό να κρυώσει για περίπου 2 ώρες πριν το κόψουμε.