Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Μπράουνι με γέμιση κρέμας ινδοκάρυδου

Μπράουνι με γέμιση κρέμας ινδοκάρυδου

0

Κρέμα ινδοκάρυδο

-4 φλ. ινδοκάρυδο

-1 κουτί γάλα ζαχαρούχο

-1 βανίλια

Μείγμα μπράουνι

-250 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

-250 γρ. ζάχαρη

-4 αυγά

-2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις

-1/2 κούπα κακάο

-1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ

-1 κάψουλα βανίλιας

 

Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί στρόγγυλο 26εκ. ή 24Χ25 τετράγωνο και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.

Ανακατεύουμε τα υλικά για την κρέμα ινδοκάρυδου να ενωθούν κι αφήνουμε στην άκρη.

Ετοιμάζουμε το μείγμα μπράουνι. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν πολύ καλά. Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά, συνεχίζοντας το χτύπημα. Προσθέτουμε σταδιακά τα υπόλοιπα υλικά.  Αδειάζουμε στο ταψί το μισό μαύρο μείγμα. Ρίχνουμε από πάνω το άσπρο μείγμα. Σκεπάζουμε με το υπόλοιπο μαύρο μείγμα. Ψήνουμε το μπράουνι για περίπου 50 λεπτά. Αφήνουμε το γλυκό να κρυώσει για περίπου 2 ώρες πριν το κόψουμε.

  • Σουσαμόπιτα

    -1 πακέτο φύλλο κρούστας -2 ½ φλ. σουσάμι καβουρδισμένο -1 ½ φλ. φρυγανιά αλεσμένη -1 ½ φλ…
  • Ρολάκια κανέλας με κολοκύθα

    -2 φύλλα σφολιάτας –300 γρ. πουρέ από γλυκιά κολοκύθα –40 γρ. μαλακή μαύρη ζάχαρη –1 κουτα…
  • tarta kydoni

    Τάρτα με κυδώνια και αμύγδαλα

    Για τη ζύμη -200 γρ. αλεύρι σκληρό Νο 1 -175 γρ. βούτυρο αγελαδινό -25 γρ. ζάχαρη -1 αυγό …
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σαλάτα με ψητά παντζάρια και όσπρια

για τη σαλάτα -4 παντζάρια μέτρια -4 κρεμμύδια μέτρια, ξερά -λίγες σταγόνες ξίδι από σταφύ…