Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Μπράουνι με γέμιση κρέμας ινδοκάρυδου

Μπράουνι με γέμιση κρέμας ινδοκάρυδου

0

Κρέμα ινδοκάρυδο

-4 φλ. ινδοκάρυδο

-1 κουτί γάλα ζαχαρούχο

-1 βανίλια

Μείγμα μπράουνι

-250 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

-250 γρ. ζάχαρη

-4 αυγά

-2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις

-1/2 κούπα κακάο

-1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ

-1 κάψουλα βανίλιας

 

Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί στρόγγυλο 26εκ. ή 24Χ25 τετράγωνο και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.

Ανακατεύουμε τα υλικά για την κρέμα ινδοκάρυδου να ενωθούν κι αφήνουμε στην άκρη.

Ετοιμάζουμε το μείγμα μπράουνι. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν πολύ καλά. Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά, συνεχίζοντας το χτύπημα. Προσθέτουμε σταδιακά τα υπόλοιπα υλικά.  Αδειάζουμε στο ταψί το μισό μαύρο μείγμα. Ρίχνουμε από πάνω το άσπρο μείγμα. Σκεπάζουμε με το υπόλοιπο μαύρο μείγμα. Ψήνουμε το μπράουνι για περίπου 50 λεπτά. Αφήνουμε το γλυκό να κρυώσει για περίπου 2 ώρες πριν το κόψουμε.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
  • Φρικασέ θαλασσινών με σάλτσα ταχίνι

    -1/4 φλ. ελαιόλαδο -1 κιλό σουπιές ή καλαμάρια ή χταπόδι ή ανάμεικτα -1 πράσο κομμένο σε φ…
  • taxinopita

    Ταχινόπιτα

    -3½ φλιτζ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του + λίγο για το ταψί -1 κουτ. γλυκού μαγειρική σόδα…
  • Μελιτζάνες στιφάδο

    -5 μελιτζάνες τσακώνικες -1 κιλό κρεμμύδια για στιφάδο -4 ντομάτες ξεφλουδισμένες -1/2 φλι…
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Φρικασέ θαλασσινών με σάλτσα ταχίνι

-1/4 φλ. ελαιόλαδο -1 κιλό σουπιές ή καλαμάρια ή χταπόδι ή ανάμεικτα -1 πράσο κομμένο σε φ…