Για τη ζύμη:
-2 φλιτζάνια αλεύρι φαρίνα
-1 κ.γλ.μπέκιν
-½ φλιτζάνι γιαούρτι
-¼ φλιτζάνι ηλιέλαιο
-¼ φλιτζάνι βούτυρο
-1 κ.γλ. αλάτι
-1 αυγό
Για τη γέμιση
-250 γρ. μανιτάρια
-2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ή ένα ξερό ψιλοκομμένο
-1 πράσο σε φετούλες
-1 πράσινη πιπεριά ή και κόκκινη ότι έχουμε
-2 λουκάνικα με πράσο Τρικάλων σε φέτες
-¼ ποτηριού κρασί άσπρο
-½ φλιτζάνι καλαμπόκι
-1 φλιτζάνι τυριά διάφορα, φέτα και κίτρινα τυριά.
-2 αυγά
-200 γρ. κρέμα γάλακτος 15% λιπαρά
Κάνουμε ζύμη με όλα τα υλικά, αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο αλεύρι ακόμη. Την τοποθετούμε σε ένα ταψί με αποσπώμενη βάση, με λαδόκολλα, κρατώντας μια μικρή ποσότητα, όσο ένα μανταρίνι.
Τρυπάμε τη ζύμη με πιρούνι και ετοιμάζουμε τη γέμιση.
Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια το πράσο, το λουκάνικο και την πιπεριά. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, το αλάτι, το πιπέρι, σβήνουμε με το κρασί και αφού εξατμιστεί προσθέτουμε το καλαμπόκι, τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Χτυπάμε τα αυγά με την κρέμα, απλώνουμε τα υλικά των μανιταριών στη ζύμη, ρίχνουμε επάνω την κρέμα των αυγών, και πασπαλίζουμε με τα τυριά, τρίβουμε με το χοντρό τον τρίφτη το ζυμαράκι που μας περίσσεψε.
Ψήνουμε 45 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 190 βαθμούς.