-1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
-3 κ.σ. ελαιόλαδο
-1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο
-1 σκ. σκόρδο τριμμένη
-1 καρότο τριμμένο
-1 ντομάτα τριμμένη
-2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
-1 κ.γ. ρίγανη
-2 αυγά
-60 γρ. φρυγανιά τριμμένη
-Αλάτι
-Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-150 γρ. Κασέρι σε φέτες
Υλικά για τη γέμιση
1 κ.σ. ελαιόλαδο
4-5 φέτες μπέικον
1 πιπεριά κόκκινη σε λωρίδες
1 πιπεριά πράσινη σε λωρίδες
Ετοιμάζουμε τη γέμιση. Σε ένα τηγάνι προσθέτουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις πιπεριές, για 2-3 λεπτά. Αφαιρούμε τις πιπεριές και σοτάρουμε το μπέικον ίσα ίσα, 1 λεπτό και από τις 2 πλευρές. Αποσύρουμε και το αφήνουμε στην άκρη, μαζί με τις πιπεριές.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.
Ετοιμάζουμε τον κιμά. Σε ένα μπολ προσθέτουμε τον κιμά, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το καρότο, τη ντομάτα, τη φρυγανιά, τον μαϊντανό, τη ρίγανη, το ελαιόλαδο, τα αυγά, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά. Τοποθετούμε το μείγμα σε μεμβράνη και το απλώνουμε καλά με τα χέρια μας. Απλώνουμε στη μέση του κιμά το μπέικον, τις πιπεριές και το κασέρι. Τυλίγουμε προσεκτικά σε ρολό με τη βοήθεια της μεμβράνης, με τη γέμιση να είναι στο κέντρο του ρολού. Βγάζουμε τη μεμβράνη και τυλίγουμε το ρολό με λαδόκολλα και στη συνέχεια με αλουμινόχαρτο. Τοποθετούμε το ρολό σε ταψί με 200 γρ. νερό.
Ψήνουμε για 1 ώρα. Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο, ανοίγουμε τη λαδόκολλα προσθέτουμε και το υπόλοιπο νερό, αν χρειάζεται. Ψήνουμε για άλλα 35-40 λεπτά περίπου, μέχρι να πάρει χρώμα το ρολό και να ψηθούν τα λαχανικά. Σε αυτή τη φάση μπορούμε να προσθέσουμε πατάτες ή άλλα λαχανικά για συνοδευτικά.
Στα τελευταία 10 λεπτά γυρίζουμε το ρολό να πάρει χρώμα από όλες τις μεριές.
Αποσύρουμε το ταψί από τον φούρνο και σερβίρουμε με φρέσκια ρίγανη από πάνω.