Για τη ζύμη
-700 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-200 γρ. ελαιόλαδο
-1/2 φλιτζ. καφέ ξίδι
-1 κουτ. γλυκού αλάτι
-νερό όσο πάρει, περίπου 350 ml
-λάδι, για το άλειμμα των φύλλων
Για τη γέμιση
-1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος, από ελιά
-500 γρ. πράσα, σε λεπτές φέτες
-1/2 κουτ. γλυκού μπαχάρι σε σκόνη
-4 μεγάλα ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
-ελάχιστη κανέλα
-1/2 κεφαλάκι μοσχοκάρυδο, τριμμένο
-80 ml ελαιόλαδο
-αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Ζύμη: Στον κάδο του μίξερ ανακατεύουμε το αλεύρι, το λάδι, το ξίδι και το αλάτι μέχρι να αναμειχθούν καλά. Προσθέτουμε λίγο λίγο το νερό, όσο χρειαστεί, και ζυμώνουμε με τον γάντζο μέχρι να φτιάξουμε μια ζύμη αρκετά μαλακή και λεία, που να ξεκολλάει εύκολα από τα τοιχώματα του κάδου. Την αφήνουμε να ξεκουραστεί.
Γέμιση: Σε φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα πράσα και τα κρεμμύδια για 4-5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν λίγο. Δυναμώνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε τον κιμά και τα μπαχαρικά και σοτάρουμε καλά, μέχρι να ροδίσει ωραία, αλλά να μη στεγνώσει και κολλήσει. Επειδή δεν θα προσθέσουμε νερό ή άλλο υγρό στη γέμιση και ο κιμάς θα μαγειρευτεί στα νόστιμα υγρά που θα βγάλουν τα πράσα και τα κρεμμύδια, φροντίζουμε να καβουρδιστεί μεν, αλλά να μείνει με τα ζουμάκια του. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε τη γέμιση να κρυώσει αρκετά.
Πίτα: Λαδώνουμε ένα μεγάλο ταψί 38εκ. Χωρίζουμε τη ζύμη σε 5 ίσα μέρη. Ανοίγουμε το ένα μέρος σε λεπτό φύλλο μεγαλύτερο από το ταψί και το στρώνουμε στο σκεύος. Το λαδώνουμε και σκορπίζουμε πάνω του το 1/4 της γέμισης. Ανοίγουμε σε φύλλα και τα υπόλοιπα 4 κομμάτια ζύμης και τα στρώνουμε στο ταψί εναλλάξ με τη γέμιση, τελειώνοντας με φύλλο που λαδώνουμε καλά. Μέσα στην πίτα, πάνω σε κάποιο από τα φύλλα, βάζουμε το φλουρί. Η πίτα πρέπει να είναι λεπτή. Γυρίζουμε τις άκρες των φύλλων προς τα μέσα, εγκλωβίζοντας τη γέμιση. Χαράσσουμε σε τρίγωνα κομμάτια σαν πίτσα και ψήνουμε ως εξής:
Φούρνος οικιακός: Ψήνουμε σε φούρνο προθερμασμένο στους 180°C, σε χαμηλό ράφι για 40-45 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.