Για την πίτα που σας προτείνουμε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσεύματα κοτόπουλου από το κυριακάτικο τραπέζι σας.
-400γρ κοτόπουλο βρασμένο ή ψημένο σε κομμάτια
-1 κύβο λαχανικών
-2 κρεμμύδια
-2 πιπεριές Φλωρίνης
-1 πιπεριά πράσινη μεγάλη
-10 φέτες μπέικον
-3 αυγά
-200 γρ. ρεγκάτο τριμμένο
-Αλάτι
-Πιπέρι
-Πάπρικα
-1 πακ. φύλλα χωριάτικα
-Σουσάμι
Κόβουμε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές και το μπέικον σε καρεδάκια. Βάζουμε λάδι στο τηγάνι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, το μπέικον, τις πιπεριές και τέλος ρίχνουμε το κοτόπουλο.
Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και πάπρικα και τα αφήνουμε όλα μαζί να σοταριστούν για 5-6 λεπτά. Βγάζουμε την γέμιση σε ένα σκεύος και προσθέτουμε τα αυγά και το τυρί.
Λαδώνουμε ενα ταψί στρώνουμε τα μισά φύλλα κάτω λαδώνοντάς τα ενδιάμεσα και προσθέτουμε τη γέμιση αφού έχει λιγάκι κρυώσει. Απλώνουμε καλά να πάει σε ολο το ταψί και τοποθετούμε τα υπόλοιπα φύλλα λαδώνοντας το κάθε φύλλο.
Χαράζουμε σε κομμάτια και ραντίζουμε από πάνω με νερό και λάδι. Πασπαλίζουμε με λίγο σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C στον αέρα για 40-45 λεπτά.