Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Μοσχαράκι πικάντικο με λαχανικά

Μοσχαράκι πικάντικο με λαχανικά

1

-600 γραμμ. μοσχάρι κιλότο,  κομμένο σε λωρίδες

-3 κ.σ. ελαιόλαδο

-4 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα

-1 πιπεριά κόκκινη σε λεπτές φέτες

-6 ασπρομανίταρα σε φέτες

-5-6 κλωνάρια σχοινόπρασο ψιλοκομμένο

-1/2 φλ. τσαγιού λευκό ξηρό κρασί

-1 κ.γλ. κάρι

-1 κ.γλ. πάπρικα καυτερή

-1 κ.γλ. ζάχαρη καστανή

-2 κ.σ. σόγια σος

Σε βαθύ τηγάνι ή γουόκ ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας για 2΄-3΄. Προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα μανιτάρια, την πιπεριά, το σχοινόπρασο, το κάρι και την πάπρικα, και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3΄-4΄ ακόμα.

Σβήνουμε με τη σόγια και το κρασί. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε.

Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 5΄. Δοκιμάζουμε πριν αλατίσουμε και σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κοτόπουλο γλυκόξινο

-500 γρ. Στήθος κοτόπουλου -4 κ.σ. Αλμυρή σάλτσα σόγιας -2-3 κ.σ. Μέλι -Λίγο Φυτικό λάδι (…