-5-6 μελιτζάνες φλάσκες
-Αλάτι
-Ελαιόλαδο
-300 γρ γαλοπούλα
-50 γρ φρυγανιά τριμμένη
-150 γρ ρεγκάτο
-150 γρ κίτρινο τυρί
-2 αυγά
-200 ml κρέμα γάλακτος
Ξεκινάμε κόβοντας τις μελιτζάνες σε φέτες και τις βάζουμε σε αρκετό νερό με αλάτι για περίπου 30 λεπτά, προκειμένου να ξεπικρίσουν.
Στην συνέχεια, τις στεγνώνουμε καλά και τις τοποθετούμε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Κατόπιν ραντίζουμε με ελαιόλαδο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς Κελσίου, μέχρι να μαλακώσουν. Υπολογίστε περίπου 15 λεπτά.
Παράλληλα, κόβουμε την γαλοπούλα σε κυβάκια ενώ λαδώνουμε ένα ταψί 30×20 εκατοστών και πασπαλίζουμε με την φρυγανιά την βάση του.
Κατόπιν, με τις μισές μελιτζάνες κάνουμε μία στρώση στην βάση και από πάνω απλώνουμε την μισή γαλοπούλα και όλο το ρεγκάτο.
Έπειτα, κάνουμε ακόμα μία στρώση με τις υπόλοιπες μελιτζάνες, την γαλοπούλα και το τριμμένο κίτρινο τυρί.
Συνεχίζουμε και φτιάχνουμε την σάλτσα, αναμειγνύοντας τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και τα απλώνουμε πάνω από το φαγητό μας.
Τέλος, ψήνουμε στους 200 βαθμούς Κελσίου, στις αντιστάσεις, μέχρι το φαγητό μας να ροδίσει.