Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Κοτόπουλο με ντοματίνια και σάλτσα παρμεζάνας

Κοτόπουλο με ντοματίνια και σάλτσα παρμεζάνας

0

4 στήθη κοτόπουλου

250 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση

3 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες

150 γρ. baby σπανάκι

200 ml κρέμα γάλακτος

200 ml ζωμό κοτόπουλο

1 κ.γ. ρίγανη ξερή

100 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

 

Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Μόλις ζεσταθεί, προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και το κοτόπουλο.

Το αλατοπιπερώνουμε και το ψήνουμε και από τις δύο πλευρές, μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα.

Προσθέτουμε τα ντοματίνια, το σκόρδο και σοτάρουμε για 2 λεπτά.

Προσθέτουμε το σπανάκι, την κρέμα γάλακτος, το ζωμό και τη ρίγανη. Αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε, μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Προσθέτουμε τη παρμεζάνα, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε αμέσως.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ρεβύθια με πράσα και σπανάκι

-300 gr ρεβίθια -1 κουταλάκι σόδα -1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι -120-150 gr πράσα (ζυγισμένα καθ…