-1 κιλό φιλέτο κοτόπουλο
-400 ml υγρή κρέμα γάλακτος
-6 τριγωνικά τυράκια λαβας τυρι
-100 γρ γραβιέρα
-100 γρ Έμενταλ
-100 γρ παρμεζάνα
-50 ml σάλτσα σόγιας
-100 γρ βούτυρο αγελάδος
-Τζίντζερ (φρέσκο ή σε σκόνη)
-Πιπέρι
-Αλάτι
Μαλακώστε τα φιλέτα κοτόπουλου χτυπώντας τα ελαφρά με ένα μπάτη. Μαρινάρετε τα φιλέτα με τη σάλτσα σόγιας, τζίντζερ, πιπέρι και αλάτι. Αφήστε τα στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες (ιδανικά περισσότερο).
Λιώστε το βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε τα φιλέτα κοτόπουλου και ψήστε τα μέχρι να ροδίσουν κι από τις δύο πλευρές. Βγάλτε τα φιλέτα από το τηγάνι και αφήστε τα στην άκρη.
Στο ίδιο τηγάνι, ρίξτε την κρέμα γάλακτος. Προσθέστε τα τρίγωνα τυριού, τη γραβιέρα, το Έμενταλ και την παρμεζάνα. Ανακατέψτε συνεχώς μέχρι να λιώσουν όλα τα τυριά και να έχετε μια ομοιογενή σάλτσα. Επιστρέψτε τα φιλέτα κοτόπουλου στο τηγάνι με τη σάλτσα τυριών. Σκεπάστε το τηγάνι και αφήστε το φαγητό να σιγοβράσει για 5-6 λεπτά σε χαμηλή φωτιά, μέχρι να δέσει η σάλτσα και να ψηθεί καλά το κοτόπουλο. Σερβίρετε το φιλέτο κοτόπουλο με την κρεμώδη σάλτσα τυριών ζεστό. Συνοδέψτε το με πουρέ πατάτας ή ρύζι και γαρνίρετε με ψιλοκομμένο μαϊντανό