Για τα μπριζολάκια:
-1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
-1 κ.σ. πάπρικα καπνιστή
-αλάτι πιπέρι
-1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
-4 χοιρινά μπριζολάκια/φιλετάκια στρογγυλά, χωρίς κόκαλο, χτυπημένα
Για τη σάλτσα μυρωδικών:
-1 1/3 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
-1 κ.σ. ψιλοκομμένα φρέσκα φύλλα δεντρολίβανο, θυμάρι και φασκόμηλο
-2 κοφτά κ.γ. βούτυρο φρέσκο, κρύο
Για τα μπριζολάκια: Τοποθετείτε το αλεύρι σε ένα ρηχό πιάτο. Προσθέτετε τη καπνιστή πάπρικα, ½ κ.γ. αλάτι, ½ κ.γ. πιπέρι και τα ανακατεύετε καλά. Βουρτσίζετε (με ένα πινέλο) τα μπριζολάκια και στις 2 πλευρές τους με λίγο ελαιόλαδο και τα αλατοπιπερώνετε. Ζεσταίνετε σε ένα μεγάλο τηγάνι με βαρύ πάτο, σε μέτρια φωτιά, το υπόλοιπο ελαιόλαδο. Πανάρετε τα μπριζολάκια καλά και στις 2 πλευρές, τινάζετε το περίσσιο αλεύρι και τα τηγανίζετε τα μπριζολάκια σας για 3-4 λ περίπου (ανάλογα με το πάχος τους) από κάθε πλευρά ή μέχρι να ψηθούν και ροδίσουν. Τα μεταφέρετε σε πιατέλα σερβιρίσματος.
Για τη σάλτσα μυρωδικών: Χύνετε το λάδι που τυχόν έχει μείνει στο ζεστό τηγάνι και ρίχνετε το ζωμό κοτόπουλου. Το σιγοβράζετε σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας ανά διαστήματα με μια ξύλινη κουτάλα για 3 λ περίπου ή μέχρι να μειωθεί ο ζωμός σχεδόν κατά το ήμισυ.
Αποσύρετε το τηγάνι από τη φωτιά προσθέτετε τα ψιλοκομμένα μυρωδικά και το κρύο βούτυρο και ανακατεύετε μέχρι να έχετε ένα γυαλιστερό, λείο μείγμα. Περιχύνετε με τη σάλτσα τα μπριζολάκια σας και τα σερβίρετε αμέσως με πουρέ πατάτας ή άλλο συνοδευτικό επιλογής σας.