-1 κιλό μοσχαρίσια ελιά, σε μεγάλα κομμάτια
-80 γρ. ελαιόλαδο
-350 γρ. κρεμμύδι ξερό, σε μεγάλα κομμάτια
-60 γρ. σκόρδο σκελίδες
-100 γρ. λευκό κρασί
-700 γρ. ζωμός κοτόπουλου
-20 κλωνάρια θυμάρι
-350 γρ. κολοκύθι, σε μεγάλα κομμάτια (αν είναι μικρά ολόκληρα, αν είναι μεγάλα τα κόβουμε σε κομμάτια)
-15 γρ. χυμός λεμονιού
-70 γρ. βούτυρο, κρύο
-κορν φλάουρ
-αλάτι
-πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Αλατίζουμε το μοσχάρι καλά. Σε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το μοσχάρι. Μόλις πάρει χρώμα γύρω-γύρω το αποσύρουμε σε ένα ξεχωριστό σκεύος με απορροφητικό χαρτί. Αντίστοιχη διαδικασία ακολουθούμε και για τα κολοκύθια. Στην ίδια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να πάρει χρώμα και να μαλακώσει. Προσθέτουμε το σκόρδο και σβήνουμε με το κρασί. Στη συνέχεια ρίχνουμε τον ζωμό κοτόπουλου και επιστρέφουμε το κρέας στην κατσαρόλα. Αλατίζουμε, προσθέτουμε το θυμάρι και σιγομαγειρεύουμε για 1 ώρα. Προσθέτουμε στην κατσαρόλα το κολοκύθι μέχρι να μαγειρευτεί. Σουρώνουμε τη σάλτσα σε μια διαφορετική κατσαρόλα, προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού και φέρνουμε σε βρασμό. Διαλύουμε λίγο κορν φλάουρ σε νερό ρίχνουμε στη σάλτσα που σιγοβράζει ανακατεύοντας με ένα σύρμα. Αφήνουμε να βράσει για 2 λεπτά και ενσωματώνουμε το βούτυρο ανακατεύοντας με το σύρμα. Διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι, ρίχνουμε πιπέρι και επιστρέφουμε τη σάλτσα στο φαγητό.