-6 φιλέτα στήθος κοτόπουλου, κομμένα σε κύβους
-2+2 κ.σ. ελαιόλαδο
-4 καρότα κομμένα σε χοντρές φέτες
-4 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
-400 γρ. μπιζέλι κατεψυγμένο
-800 γρ. φασολάκι κατεψυγμένο
-4 χρωματιστές πιπεριές, κομμένες σε κύβους
-4 μεγάλες ντομάτες, κομμένες σε κύβους
-4 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες
-1 κύβο λαχανικών
-2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
-2 μήλα, κομμένα σε κύβους
-Κάρι, Πάπρικα
-Πιπέρι και αλάτι
Από το προηγούμενο βράδυ βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ το κοτόπουλο, αλάτι, πιπέρι πάπρικα και κάρι και ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε να μαριναριστεί όλη νύχτα.
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε όλα τα λαχανικά (μπιζέλι, φασολάκι, ντομάτες, σκόρδο, κρεμμύδι, πιπεριές, καρότα) και το μήλο και ρίχνουμε μέσα αλάτι, πιπέρι και κάρι.
Ανακατεύουμε και αφήνουμε για 2-3 ώρες μέχρι να μαριναριστούν.
Βάζουμε μια κατσαρόλα να κάψει σε δυνατή φωτιά. Όταν είναι έτοιμη βάζουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε σε αυτό το κοτόπουλο καλά από όλες τις μεριές. Αν δεν χωράνε όλα τα κομμάτια τότε τα βάζουμε λίγα λίγα και κρατάμε όσα είναι έτοιμα σε ένα πιάτο.
Μόλις είναι έτοιμα αποσύρουμε από την κατσαρόλα και τα κρατάμε ζεστά σε ένα πιάτο.
Στο ίδιο τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, βάζουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε εκεί όλα τα λαχανικά και το μήλο μας. Όταν πάρουν χρώμα προσθέτουμε τον πελτέ και σοτάρουμε για ένα λεπτό ακόμα, ανακατεύοντας συνεχώς με μία κουτάλα.
Έπειτα, βάζουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου και προσθέτουμε λίγο νερό ώστε να μισοσκεπάζει το κοτόπουλο. Διορθώνουμε το φαγητό με αλάτι , πιπέρι, πάπρικα και κάρι και ανακατεύουμε απαλά.
Σκεπάζουμε και αφού πάρει μια βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε το φαγητό για 1 ώρα ή μέχρι να είναι έτοιμο το κοτόπουλο και να μαλακώσουν τα λαχανικά.
Σερβίρουμε με ρύζι.