Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Godzilla Xanthi Trail: Διεξάγεται την Κυριακή με περισσότερες από 700 συμμετοχές

Godzilla Xanthi Trail: Διεξάγεται την Κυριακή με περισσότερες από 700 συμμετοχές

0

Ο μαθητικός αγώνας το Σάββατο


 

Ο Σύλλογος Δρομέων Ξάνθης “Xanthi Runners” σε συνεργασία με το Δήμο Ξάνθης, και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης διοργανώνουν την Κυριακή 19 Μαΐου τον Αγώνα Βουνού Ξάνθης «3ο Godzilla Xanthi Trail» 30χλμ. και τους παράλληλους αγώνες 14χλμ. και 7χλμ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους όρους:

Μήκος της διαδρομής: 30 χιλιόμετρα – 14 χιλιόμετρα – 7 χιλιόμετρα.

Τόπος Διεξαγωγής: Ξάνθη

Ώρα έναρξης:

09:00 Αγώνας 30χλμ

09:25 Αγώνας 7χλμ

09:45 Αγώνας 14χλμ

Εκκίνηση και Τερματισμός: Τοποθεσία Θηλιά.

Διαδρομή:

-Αγώνας 30χλμ.: θα ακολουθήσει κυκλική πορεία. Τα 28χλμ είναι μονοπάτια, και 2χλμ δασικός δρόμος-καλντερίμι με θετική υψομετρική διαφορά 1850μ. Είναι μία απαιτητική διαδρομή μεγάλης δυσκολίας με αρκετά τεχνικά κομμάτια. Απαιτεί καλή φυσική κατάσταση και με ανάλογη εμπειρία ορεινών αγώνων.

-Αγώνας 14χλμ.: θα ακολουθήσει κυκλική πορεία. Τα 12χλμ είναι μονοπάτια και τα υπόλοιπα 2χλμ δασικοί δρόμοι με θετική υψομετρική διαφορά 600μ. Η διαδρομή είναι εύκολη-μέτριας δυσκολίας.

-Αγώνας 7χλμ.: θα ακολουθήσει κυκλική πορεία. Τα 6χλμ είναι δασικοί δρόμοι και 1χλμ μονοπάτια με θετική υψομετρική διαφορά 200μ. απευθύνεται σε όλους και θεωρείται ιδανική για την εισαγωγή στο ορεινό τερέν. Είναι μία εύκολη διαδρομή και έχει στόχο να φέρει μικρούς και μεγάλους σε επαφή με την φύση.

Απονομές: Οι απονομές για τον αγώνα των 7 χλμ θα γίνουν στις 11:00. Οι απονομές για τους αγώνες των 30χλμ και των 14χλμ θα γίνουν στις 14:30.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το Σάββατο στις 18:00 θα διεξαχθεί ο μαθητικός αγώνας των 1000 μέτρων σε ένα γιορτινό απόγευμα με πολλές εκπλήξεις, ενώ χθες πραγματοποιήθηκε η ενημέρωση των εθελοντών, μιας διοργάνωσης που «γιγαντώνεται» με τον κόσμο να την «αγκαλιάζει».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνεχίζουν μαζί Λεύκιππος και Δημήτρης Καλαμπάκας!

Την ανανέωση της συνεργασίας με έναν από τους κορυφαίους και πιο έμπειρους παίκτες του γνω…