-550γρ μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους
-40γρ ζάχαρη
-Κανέλα
Ζύμη κραμπλ
-260γρ αλεύρι
-100γρ βούτυρο παγωμένο
-40γρ ζάχαρη
-2 κρόκους
Για σουφλέ
-2 ασπράδια
-150γρ ζάχαρη
-400γρ γιαούρτι στραγγιστό
-35γρ κορν φλάουρ
-Βανίλια
Πρώτα περνάμε από τηγάνι τα μήλα να μαλακώσουν και να εξατμιστεί το υγρό. Αφήνουμε στην άκρη λίγο να κρυώσουν.
Για ζύμη κραμπλ: Τρίβουμε το παγωμένο βούτυρο με αλεύρι μετά προσθέτουμε τη ζάχαρη και κρόκοι.
Απλώνουμε στη φόρμα τρία τέταρτα από ζύμη. Βάζουμε από πάνω τα μήλα. Χτυπάμε τα ασπράδια με την ζάχαρη σε μαρέγκα. Ανακατεύουμε καλά το γιαούρτι με κορν φλάουρ. Και αναμιγνύουμε. Ρίχνουμε πάνω στα μήλα. Στο τέλος πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο κραμπλ
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς περίπου 45-50 λεπτά στις αντιστάσεις σε φόρμα 22-24 εκατ.