– 270 γρ. νιφάδες βρώμης
– 270 γρ. φυστικοβούτυρο απαλό
– 170 γρ. μέλι
– 200 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
– 1 κ.σ. καλαμποκέλαιο
Βάζουμε τις νιφάδες βρώμης, το φυστικοβούτυρο και το μέλι σε ένα μεγάλο μπολ. Ανακατεύουμε καλά με μια ελαστική σπάτουλα, μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μίγμα.
Βουτυρώνουμε ένα ορθογώνιο σκεύος με διαστάσεις 20×30 εκ. περίπου και το στρώνουμε με αντικολλητικό χαρτί.
Αδειάζουμε το μίγμα στο σκεύος και το τοποθετούμε στο ψυγείο για 20′.
Εν τω μεταξύ ετοιμάζουμε την επικάλυψη. Σε αντικολλητικό σκεύος σε μέτρια θερμοκρασία, λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το καλαμποκέλαιο.
Βγάζουμε το μίγμα από το ψυγείο και ρίχνουμε τη λιωμένη κουβερτούρα στην επιφάνειά του. Ισιώνουμε την επιφάνεια με την ανάποδη ενός κουταλιού. Ξαναβάζουμε το σκεύος στο ψυγείο και το αφήνουμε για 3 ώρες.
Κόβουμε σε 12 τετράγωνες μπάρες και απολαμβάνουμε.