Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Κοτόπουλο με νουντλς και λαχανικά

Κοτόπουλο με νουντλς και λαχανικά

0

-1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

-1 πιπεριά πράσινη, ψιλοκομμένη

-1 πιπεριά κίτρινη, ψιλοκομμένη

-1 πιπεριά πορτοκαλί, ψιλοκομμένη

-1 μεγάλο μανιτάρι πορτομπέλο, ψιλοκομμένο

-2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

-1/4 του λάχανου

-3 φιλετάκια κοτόπουλου, τεμαχισμένα

-1,5 κ. σ. σησαμέλαιο

-αλάτι, πιπέρι

-λίγο μπούκοβο

-1 κ. γ. μέλι

-1 κ. γ. μπαλσάμικο

-λίγο ελαιόλαδο

-1 πακέτο noodles

 

Σε ένα βαθύ τηγάνι, τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο σε λίγο λάδι, μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές, το μανιτάρι και το σκόρδο. Τα αφήνουμε να τσιγαριστούν όλα μαζί για περίπου 7 λεπτά, ανακατεύοντας συνεχώς. Προσθέτουμε 1 κ. σ. σησαμέλαιο και το λάχανο. Ανακατεύουμε και αλατοπιπερώνουμε. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να σιγοβράσει.

Σε μια κούπα βάζουμε το μέλι, το μπαλσάμικο, λίγο λάδι (για να δέσει) και 1 κ. γ σησαμέλαιο. Ανακατεύουμε με ένα κουταλάκι καλά. Ρίχνουμε το μείγμα στο τηγάνι και ανακατεύουμε, να πάει παντού. Αφήνουμε να βράσει. Αν θέλουμε να γίνει πιο πηχτή η σάλτσα, προσθέτουμε ελάχιστο αλεύρι.

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα noodles, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Μόλις βράσουν, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Ανακατεύουμε καλά, μέχρι να ομογενοποιηθούν και απομακρύνουμε από τη φωτιά. Σερβίρουμε όσο είναι ζεστά.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ρεβύθια με πράσα και σπανάκι

-300 gr ρεβίθια -1 κουταλάκι σόδα -1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι -120-150 gr πράσα (ζυγισμένα καθ…