-1 πακέτο μπισκότα Όρεο
-1 κουτί τυρί κρέμα τύπου Philadelfia
-1 φακελάκι κρέμα στιγμής σοκολάτα
-6 κ.σ. λιωμένο βούτυρο
-460 γρ. σαντιγί
-1 φλιτζ. ζάχαρη άχνη
-2 & 3/4 φλιτζ. γάλα
Θρυμματίζετε τα μπισκότα Όρεο στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν πούδρα. Κρατήστε στην άκρη 1 φλιτζάνι περίπου για να πασπαλίσετε το γλυκό. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύετε το τρίμμα Όρεο με το βούτυρο.
Βάζετε το μπισκοτοβούτυρο σε ένα ταψί 23×30 και το πιέζετε ομοιόμορφα για να δημιουργήσετε τη βάση σας.
Φτιάχνετε τη κρέμα στιγμής σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου και την αφήνετε στο ψυγείο.
Με ένα ηλεκτρικό μίξερ χτυπάτε τη μισή σαντιγί, τη κρέμα τυριού σε θερμοκρασία δωματίου και τη ζάχαρη άχνη σ’ένα μεγάλο μπολ. Απλώνετε το μείγμα πάνω από τη βάση με το μπισκότο Όρεο.
Απλώστε τη κρέμα στιγμής ακριβώς από πάνω. Τέλος, απλώστε την υπόλοιπη μισή σαντιγί.
Πασπαλίστε με τα θρυμματισμένα Όρεο που κρατήσατε νωρίτερα. Το βάζετε στο ψυγείο να παγώσει μέχρι να σερβίρετε.