Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Νέο κλειστό γυμναστήριο αποκτά η Αδριανή Παρανεστίου

Νέο κλειστό γυμναστήριο αποκτά η Αδριανή Παρανεστίου

0

Υπογράφηκε η σύμβαση συνολικού προϋπολογισμού 1.240.000,00€

Υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου Παρανεστίου, Αναστάσιου Καγιάογλου και του εκπροσώπου της αναδόχου κοινοπραξίας Τσάλτα-Λαζαρίδη για την κατασκευή του νέου κλειστού γυμναστηρίου στην Αδριανή.

Το κλειστό γυμναστήριο θα έχει συνολικό εμβαδόν 780,42 τ.μ. και ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 1.240.000,00€ με τη χρηματοδότηση  να προέρχεται τόσο από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» όσο και από ιδίους πόρους του Δήμου.

Οι εργασίες κατασκευής ξεκινούν το αμέσως επόμενο διάστημα και πολύ σύντομα οι κάτοικοι του Δήμου θα έχουν την δυνατότητα να αθλούνται σε ένα σύγχρονο, λειτουργικό και ασφαλή χώρο.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Παρανεστίου, Αναστάσιος Καγιάογλου, ανέφερε: «Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για τον Δήμο μας και τους κατοίκους μας καθώς το κλειστό γυμναστήριο Αδριανής, ένα όνειρο ετών, γίνεται πραγματικότητα. Το παλέψαμε, το διεκδικήσαμε και το καταφέραμε. Δεν σταματάμε όμως εδώ συνεχίζουμε να διεκδικούμε και να εντάσσουμε έργα σε αναπτυξιακά προγράμματα για το καλό των δημοτών μας. Ευχαριστώ πολύ όλους τους συνεργάτες μου και τους υπαλλήλους του Δήμου που καθημερινά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να χτίσουμε τον νέο Δήμο Παρανεστίου».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εκλογές στη Ρωσία: Επανεκλογή Πούτιν με ποσοστό άνω του 87% – Η Δύση αμφισβητεί το αποτέλεσμα

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν κερδίζει την πέμπτη θητεία ως πρόεδρος της Ρωσίας με το 87,34% των ψήφω…