Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Τρεις νέες συλλήψεις διακινητών στον Έβρο

Τρεις νέες συλλήψεις διακινητών στον Έβρο

0

Οι δύο άντρες εντοπίστηκαν στην Αλεξανδρούπολη και ο τρίτος στο ύψος του κόμβου Μέστης της Εγνατίας Οδού, αφού προηγήθηκε καταδίωξη

Συνελήφθησαν το πρωί της Τετάρτης, σε περιοχές του Έβρου, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, τρεις διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Στην πρώτη περίπτωση, στην Αλεξανδρούπολη, αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο διακινητές, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε ΙΧ και να μεταφέρουν έναν μη νόμιμο μετανάστη.

Στη δεύτερη περίπτωση, στο ύψος του κόμβου Μέστης της Εγνατίας Οδού, αστυνομικοί συνέλαβαν τον τρίτο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει τρεις μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών στην Εγνατία Οδό και συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα, ενώ στη συνέχεια εξερχόμενος από την οδό προσέκρουσε σε μπάρα διοδίων, προκαλώντας φθορές και τελικά ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενο αγροτεμάχιο.

Έπειτα, κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τροχαίο με διακινητή στο Σέλερο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό έξι ατόμων

Το όχημα ήταν δηλωμένο για κλοπή σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης Συνελήφθη το μεση…