Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Τους κορυφαίους αθλητές για το 2022 βράβευσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΜΘ

Τους κορυφαίους αθλητές για το 2022 βράβευσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΜΘ

0

Στην Αλεξανδρούπολη την Κυριακή

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, έκοψε την πίτα της στο Δημοτικό Θέατρο της Αλεξανδρούπολης, ενώ παράλληλα βράβευσε περισσότερους από 100 αθλητές και αθλήτριες που ανήκουν στα σωματεία της και που κατέλαβαν τις 3 πρώτες θέσεις στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και σε διοργανώσεις του εξωτερικού μέσα το 2022.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο ταμίας του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Λιούμπας, το μέλος Κώστας Γκατσιούδης, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΜΘ Βασίλης Ιορδανίδης, οι βουλευτές Έβρου Χρήστος Δερμεντζόπουλος & Νατάσα Γκαρά, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Θοδωρής Βουρδόλης.

Προς το τέλος της εκδήλωσης, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Θοδωρής Βουρδόλης ανακοίνωσε και μία ευχάριστη είδηση, καθώς εκδόθηκε η προκήρυξη του νέου δρομικού αγώνα του Δήμου Αλεξανδρούπολης, η οποία και παραδόθηκε στον πρόεδρο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΜΘ.

Παράλληλα ο κ. Βουρδόλης, μίλησε για την αντικατάσταση του ταρτάν και του χλοοτάπητα του δημοτικού σταδίου Φώτης Κοσμάς, για τα οποία εδώ και έναν χρόνο όπως είπε έχει κατατεθεί ολοκληρωμένη μελέτη στη ΓΓΑ.

πηγή sports addict

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…