Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Επιχειρηματικότητα Με ευχαριστίες και αισιοδοξία για το μέλλον γιόρτασε τα 60 χρόνια της η ΡΟΔΟΠΗ

Με ευχαριστίες και αισιοδοξία για το μέλλον γιόρτασε τα 60 χρόνια της η ΡΟΔΟΠΗ

0

Παρούσα η Διοίκηση ευχαρίστησε τους εργαζόμενους της ξανθιώτικης μονάδας που βρέθηκαν μαζί με τις οικογένειές τους στην επετειακή εκδήλωση

Βραβεύτηκαν οκτώ γαλακτοπαραγωγικές μονάδες της περιοχής που τροφοδοτούν με γάλα το Γαλακτοκομείο και ξεχώρισαν για την ποιότητα και την ποσότητα της παραγωγής τους

 

Με μια λαμπρή εκδήλωση, γιόρτασε τα γενέθλια των εξήντα του χρόνων το Γαλακτοκομείο Ροδόπη. Η γιορτή, η οποία συνδυάστηκε με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, περιλάμβανε αναφορές στην ιστορία της εταιρείας, βραβεύσεις κτηνοτρόφων, φλουριά, δώρα, χορό, και πολλή μουσική από την ορχήστρα των αδερφών Τσαχουρίδη.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος Δημήτρης Σαράντης, έκανε μια ιστορική αναδρομή στην πορεία της γαλακτοκομικής μονάδας, ευχαρίστησε τους εργαζομένους για την συνεισφορά τους, ενώ αναφέρθηκε στις επενδύσεις που οδήγησαν στον εκσυγχρονισμό του Γαλακτοκομείου και στα προϊόντα του, αρκετά εκ των οποίων βρίσκονται σήμερα στην κορυφή της προτίμησης των Ελλήνων καταναλωτών.

Η εταιρεία βράβευσε τους ιδιοκτήτες οκτώ γαλακτοπαραγωγικών μονάδων της περιοχής οι οποίες τροφοδοτούν με γάλα το Γαλακτοκομείο και ξεχώρισαν για την ποιότητα και την ποσότητα της παραγωγής τους.

Την δοξολογία, στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, πραγματοποίησε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Παντελεήμων, ενώ τα κομμάτια της περιείχαν 60 φλουριά που αντιστοιχούσαν σε προϊόντα ΡΟΔΟΠΗ, καθώς και δυο φλουριά με χρηματικά έπαθλα για τους εργαζομένους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Μανώλης Τσέπελης, ο τοπικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, ο εκπρόσωπος του διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού συνταγματάρχης ΕΜ Νικόλαος Τσάμος, ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης, ο αντιδήμαρχος Μανώλης Φανουράκης, η διοικήτρια του Νοσοκομείου Ξάνθης Έλενα Ροφαέλα, καθώς και ένας εκπρόσωπος του βουλευτή της ΝΔ Σπυρίδωνα Τσιλιγγίρη.

Από τις οικογένειες των ιδιοκτητών, εκτός του προέδρου Δημητρίου Σαράντη, την γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους το μέλος του Δ.Σ. Στέλιος Μ. Σαράντης, και οι κυρίες Μαρίνα Σαράντη και Αννέτα Σαράντη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επιχειρηματικότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Hλεκτρικό ρεύμα: Στα 15 ευρώ ανά μεγαβατώρα η επιδότηση για τον Απρίλιο

Νέο Εξοικονομώ προανήγγειλε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Τις επιδοτήσεις στους …