-800 γρ στήθος κοτόπουλου
-1 κρεμμύδι
-3 καρότα
-1 μπαστουνάκι σέλινο
-1 μέτριο κουνουπίδι
-500 ml κρέμα γάλακτος
-1 ποτήρι λευκό κρασί
-1 κλωναράκι μαϊντανό
-2 κουταλιές της σούπας λάδι
-1 κουταλιά κάρυ
-ζωμό λαχανικών για γεύση
-Αλάτι για γεύση
Ετοιμάζουμε το ζωμό λαχανικών και μετά κόβουμε το κοτόπουλο σε κύβους.
Καθαρίζουμε το κουνουπίδι και το κόβουμε σε μπουκίτσες ίδιου μεγέθους. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, τα καρότα και το σέλινο.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε 2 κουταλιές λάδι και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το σέλινο και τα καρότα, όταν μαλακώσουν, προσθέτουμε το κοτόπουλο και το αφήνουμε να ροδίσει για λίγα λεπτά, προσθέτουμε και τα κουνουπίδια και ανακατεύουμε. Σε αυτό το σημείο ρίχνουμε μέσα το κρασί και αφήνουμε το μείγμα. Προσθέτουμε μερικές κουταλιές ζωμό και την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε, σκεπάζουμε με το καπάκι και μαγειρεύουμε για περίπου 30 λεπτά, προσθέτουμε κι άλλο ζωμό αν χρειάζεται.