Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Τένις: Η ελληνική ομάδα ξεκινά σήμερα τους αγώνες στο United Cup 2022 με τη Βουλγαρία

Τένις: Η ελληνική ομάδα ξεκινά σήμερα τους αγώνες στο United Cup 2022 με τη Βουλγαρία

0

Απ.Τσιτσιπάς: «Να γράψουμε ιστορία και να φέρουμε στην Ελλάδα το χρυσό»!

Η πρώτη επίσημη διοργάνωση τένις της νέας σεζόν, ξεκινάει σήμερα Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 και θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2023, με την Ελλάδα να δίνει το «παρών» με όλα της τα μεγάλα «όπλα» στο United Cup 2022.

Συγκεκριμένα η ελληνική ομάδα αποτελείται από τους Στέφανο Τσιτσιπά, Μιχάλη Περβολαράκη, Στέφανο Σακελλαρίδη, Πέτρο Τσιτσιπά και τις Μαρία Σάκκαρη, Δέσποινα Παπαμιχαήλ, Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και Σαπφώ Σακελλαρίδη.

Μάλιστα η «γαλανόλευκη» είναι επικεφαλής του Α’ ομίλου εκεί όπου βρίσκονται επίσης η Βουλγαρία και το Βέλγιο. Ενώ η Πρεμιέρα θα γίνει κόντρα στη Βουλγαρία σήμερα Πέμπτη (29/12) στις 6π.μ. με την Παπαμιχαήλ να αντιμετωπίζει την Σινίκοβα, ενώ περίπου δύο ώρες αργότερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς δηλαδή στις 8π.μ. θα αναμετρηθεί με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Ο Team Captain της Ελληνικής ομάδας, Απόστολος Τσιτσιπάς μιλώντας για τη συμμετοχή της Ελλάδας στο United Cup 2022, εξέφρασε την αισιοδοξία του μέχρι και για την κατάκτηση του τίτλου!

Συγκεκριμένα ο Απόστολος Τσιτσιπάς υπογράμμισε σχετικά με την πρώτη επίσημη διοργάνωση της χρονιάς: «Κυρίες και κύριοι με τιμή θα σταθώ μπροστά σας σήμερα για να ανακοινώσω ότι η ομάδα της Ελλάδας θα εκπροσωπήσει με υπερηφάνεια τη χώρα μας στο United Cup 2022.

Για όσους μπορεί να μην είναι εξοικειωμένοι με το United Cup, είναι ένα διάσημο διεθνές τουρνουά τένις που συγκεντρώνει μερικές από τις καλύτερες ομάδες από όλο τον κόσμο.

Φέτος, είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε την ευκαιρία να ανταγωνιστούμε μερικές από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο και να δείξουμε στον κόσμο από τι είναι φτιαγμένη η ομάδα της Ελλάδας.

Αλλά δεν αγωνιζόμαστε μόνο για τον εαυτό μας. Αγωνιζόμαστε για τη χώρα μας, για τις οικογένειές μας, και για όλους όσους μας έχουν υποστηρίξει στο ταξίδι μας. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε την Ελλάδα περήφανη και να φέρουμε στη χώρα το τρόπαιο.

Ξέρω ότι ο δρόμος προς τη νίκη δεν θα είναι εύκολος, αλλά έχω πλήρη εμπιστοσύνη στην ικανότητα και την αποφασιστικότητα των παικτών μας. Δούλεψαν σκληρά για να φτάσουν σε αυτό το σημείο και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα τα δώσουν όλα στον αγώνα.

Οπότε ας συναντηθούμε όλοι και ας υποστηρίξουμε την ομάδα μας που συμμετέχει το United Cup 2022. Μαζί, μπορούμε να γράψουμε ιστορία και να φέρουμε στη χώρα μας το χρυσό».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα τη Δευτέρα

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Δήμος Ξάνθης θα υποδεχθεί με λα…