Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Εντός Δεκεμβρίου ξεκινά ο ανάδοχος για την ελεγχόμενη στάθμευση

Εντός Δεκεμβρίου ξεκινά ο ανάδοχος για την ελεγχόμενη στάθμευση

0

Εγκρίθηκε από την Οικονομική το πρακτικό κατακύρωσης του διαγωνισμού – Πάει για προσυμβατικό έλεγχο

 

Συγκροτήθηκε επιτροπή διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου για τις μελέτες αποκατάστασης του «Π»  – Αναβλήθηκε η έγκριση του προϋπολογισμού λόγω ασθένειας

 

Δυο συνεδριάσεις της Οικονομικής επιτροπής πραγματοποιήθηκαν χθες Τετάρτη 30/11. Η μια προγραμματισμένη με τρία θέματα ημερήσιας διάταξης εκ των οποίων το κυριότερο η έγκριση του προϋπολογισμού του δήμου για το 2023 και μία έκτακτη στη 1 το μεσημέρι καθώς προέκυψαν …έκτακτα θέματα που έπρεπε να συζητηθούν.

Αναβλήθηκε η έγκριση του προϋπολογισμού λόγω ασθένειας

Ειδικότερα το θέμα της έγκρισης του προϋπολογισμού του δήμου Ξάνθης για το έτος 2023 αναβλήθηκε για την άλλη εβδομάδα καθώς λόγω ασθενείας απουσίασε ο αρμόδιος υπηρεσιακός παράγοντας. Το θέμα θα τεθεί στην επόμενη συνεδρίαση.

Συγκροτήθηκε επιτροπή διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου για τις μελέτες αποκατάστασης του «Π»

Το επόμενο θέμα αφορούσε τη συγκρότηση Επιτροπής διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου εκπόνησης τής μελέτης με τίτλο: «Μελέτες για την αποκατάσταση τής ασφάλειας τής Καπναποθήκης «Π» στην Ξάνθη (ανατολική και νότια πτέρυγα). Να σημειώσουμε ότι αντικείμενο των μελετών είναι η αρχιτεκτονική και η στατική επάρκεια του κτηρίου και έχει προϋπολογισμό 1 εκ. ευρώ. Η επιτροπή θα εξετάσει τα δικαιολογητικά για να επιλέξει τον ανάδοχο ενώ το έργο θα  υποβληθεί για ένταξη στο Π.E.Π. της ΑΜΘ.

Εγκρίθηκε το πρακτικό για την ελεγχόμενη στάθμευση – Πάει για προσυμβατικό έλεγχο και υπογράφεται η σύμβαση εντός Δεκεμβρίου

Στην έκτακτη συνεδρίαση η επιτροπή ενέκρινε το πρακτικό κατακύρωσης του διαγωνισμού για την ελεγχόμενη στάθμευση. Το έργο θα πάει στον Επίτροπο για προσυμβατικό έλεγχο και στη συνέχεια θα υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο. Η δημοτική αρχή υπολογίζει ότι αυτό θα γίνει εντός του Δεκεμβρίου.

Τροποποίηση της μελέτης για την αντικατάσταση του ταρτάν του γηπέδου της Ασπίδας

Με το ποσό των 7.000 ευρώ ενισχύθηκε ο προϋπολογισμός για το έργο αντικατάστασης του ταρτάν στο γήπεδο της Ασπίδας. Η τροποποίηση της που εγκρίθηκε από την οικονομική επιτροπή κρίθηκε αναγκαία γιατί κατά τις εργασίες αντικατάσταση παρατηρήθηκε ότι η άσφαλτος είχε προβλήματα και χρειάζεται  νέα ασφαλτόστρωση.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο περιφερειάρχης ΑΜΘ υποδέχτηκε τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη

Ο κ. Τοψίδης ενημέρωσε τον κ Ζαγοράκη για την αναπτυξιακή προοπτική και τον προγραμματισμό…