Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας! Ξεκινήστε Μπριτζ!

Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας! Ξεκινήστε Μπριτζ!

0

Έναρξη μαθημάτων την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου

Το μπριτζ είναι αναμφισβήτητα το πιο διασκεδαστικό πνευματικό παιχνίδι που έχει εφευρεθεί. Παίζεται με τα φύλλα της τράπουλας αλλά δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα χαρτοπαίγνια, αφού είναι άθλημα αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή.

Έχει εκατομμύρια λάτρεις σε όλο τον κόσμο και συναρπάζει με τη δική του μοναδική γλώσσα και τον ιδιαίτερο σύνθετο κώδικα επικοινωνίας.

Από τα πρώτα κιόλας βήματα θα ανακαλύψετε πόσο ευχάριστο και συναρπαστικό μπορεί να γίνει. Είναι ένα παιχνίδι έξυπνο, διασκεδαστικό, ανταγωνιστικό. Προάγει την κοινωνικότητα καθώς τα βασικά του στοιχεία είναι η επικοινωνία και η συνεργασία. Απαιτεί και εξασκεί τη μνήμη, τη συγκέντρωση, τη συνδυαστική σκέψη, τη διορατικότητα και προάγει την ευγενή άμιλλα.

Ελάτε να γνωρίσετε το μαγικό κόσμο του Μπριτζ!

Δώστε νέα διάσταση στη ζωή και την καθημερινότητά σας και παράλληλα γίνετε μέλος μιας μεγάλης παρέας. Αυτό το φθινόπωρο μαθαίνουμε Μπριτζ!

Νέος κύκλος μαθημάτων για νέους παίκτες ξεκινάει τον Οκτώβρη.

Πρώτη συνάντηση γνωριμίας την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στον Πολυχώρο της ΦΕΞ στην Πλάτωνος 27. Πληροφορίες–εγγραφές: 6974650736.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ραντεβού στα ορεινά μονοπάτια της Ξάνθης δίνουν οι ποδηλάτες

Trail to freeride το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου “Κίτρινη”, Πέτρινη”, “Θηλιά”, “Σαμακ…