Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΠΣ Ξάνθης: Σήμερα στις 14.00 παρουσία του Τάκη Μπαλτάκου οι κληρώσεις κυπέλλου και πρωταθλημάτων

ΕΠΣ Ξάνθης: Σήμερα στις 14.00 παρουσία του Τάκη Μπαλτάκου οι κληρώσεις κυπέλλου και πρωταθλημάτων

0

Άλλαξε ώρα για να παραστεί ο πρόεδρος της ΕΠΟ

Μετά την παρουσία του στον Έβρο ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος θα δώσει το παρών και στις κληρώσεις του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης, αλλά και των πρωταθλημάτων Β’ και Γ’ κατηγοριών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης.

Η κλήρωση που αρχικά είχε οριστεί για σήμερα Τετάρτη(14/9) στις 12:00 θα γίνει τελικά στις 14:00 στα γραφεία της Ένωσης.

Η σχετική ενημέρωση της ΕΠΣ Ξάνθης για την αλλαγή ώρας αναφέρει:

«Ενημερώνουμε τα σωματεία πως η κλήρωση του Κυπέλλου και των πρωταθλημάτων της Β και Γ κατηγορίας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:00 (είχε προγραμματιστεί για 12:00). Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος, μετά από δική του επιθυμία, εξέφρασε την επιθυμία του να παραβρεθεί στις κληρώσεις των διοργανώσεων κάτι που αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το ποδόσφαιρο της Ξάνθης. Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των σωματείων να παραβρεθούν στη διαδικασία της κλήρωσης καθώς θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να θέσουν τις απόψεις και τους όποιους προβληματισμούς τους στον Πρόεδρο της Ε.Π.Ο. και φυσικά στο Δ.Σ. της Ε.Π..Σ Ξάνθης.”

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…