Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ «Σερί» συλλήψεων διακινητών σε όλη την ΑΜΘ

«Σερί» συλλήψεων διακινητών σε όλη την ΑΜΘ

0

Τη Δευτέρα εντοπίστηκαν πέντε περιπτώσεις διακίνησης σε Ροδόπη, Έβρο ,Καβάλα και Δράμα

Τρεις από τους συλληφθέντες δεν είχαν δίπλωμα οδήγησης-Ένας προσπάθησε να ξεφύγει και ακολούθησε καταδίωξη-Νέα υπόθεση διακίνησης μεταναστών με ταξί

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα, σε περιοχές της Ροδόπης, του Έβρου, της Καβάλας και της Δράμας, πέντε διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Ροδόπη: Καταδίωξη διακινητή με κλεμμένο ΙΧ

Στην πρώτη περίπτωση, το μεσημέρι, στην επαρχιακή οδό Ιμέρου–Φαναρίου Ροδόπης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών συνέλαβαν έναν άντρα, διότι οδηγώντας ΙΧ μετέφερε παράνομα πέντε μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο οδηγός–διακινητής αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς όμως να τα καταφέρει, αφού ακινητοποιήθηκε αντιστεκόμενος στη σύλληψη. Από τη αστυνομική έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ για το όχημα μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών έχει δηλωθεί κλοπή την 20-8-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Σύλληψη διακινητών σε οικισμό του Έβρου και στην Ε.Ο. Αλεξανδρούπολης-Συνόρων

Στη δεύτερη περίπτωση, το απόγευμα σε οικισμό του Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον δεύτερο άντρα, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ και να μεταφέρει παράνομα έξι μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Στην τρίτη περίπτωση, το ίδιο απόγευμα στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης-Συνόρων, οι παραπάνω αστυνομικοί συνέλαβαν τον τρίτο άντρα, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ., στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης και να μεταφέρει παράνομα επτά μη νόμιμους μετανάστες.

Διακίνηση μεταναστών με ταξί στην Εγνατία

Στην τέταρτη περίπτωση, το απόγευμα στην Εγνατία Οδό Καβάλας–Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας συνέλαβαν τον τέταρτο άντρα, διότι οδηγώντας ταξί μετέφερε παράνομα τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Εντοπισμός διακινητή σε επαρχιακή οδό της Δράμας

Στην πέμπτη περίπτωση, το βράδυ σε επαρχιακή οδό της Δράμας, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας συνέλαβαν τον πέμπτο δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί ΙΧ και να μεταφέρει παράνομα δύο μη νόμιμους μετανάστες.

Στη συνέχεια, κατασχέθηκαν πέντε οχήματα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…