-1 κούπα φρέσκο κόλιανδρο
-1 κούπα φρέσκος μαϊντανός
-2 σκελίδες σκόρδο
-μισή κουταλιά της σούπας αλάτι
-μισή κουταλιά της σούπας κύμινο
-Μπούκοβο (προαιρετικά – αλλά ταιριάζει πολύ)
-2 κουταλιές της σούπας ξύδι από κόκκινο κρασί
-4 κουταλιές ελαιόλαδο
-1 μέτριο αβοκάντο κομμένο σε κύβους
Για τα μπριζολάκια
-2 μπριζόλες μοσχαρίσιες χωρίς κόκκαλο
-αλάτι πιπέρι και ελαιόλαδο
Φτιάξτε την σάλτσα τσιμιτσούρι: Προσθέστε τον κόλιανδρο, τον μαιντανό, το σκόρδο, το αλάτι, το κύμινο, το ξύδι, το ελαιόλαδο και το μπούκοβο σε ένα μίξερ και χτυπήστε τα. Προσοχή δεν θέλουμε να γίνει κρέμα. Μεταφέρετε την σάλτσα τσιμιτσούρι σε ένα μπολ και ρίξτε και το αβοκάντο σε κύβους. Ανακατέψτε και τοποθετήστε στο ψυγείο μέχρι να την χρειαστείτε.
Τοποθετήστε τα μπριζολάκια στο τηγάνι και μαγειρέψτε με μία κουταλιά ελαιόλαδο μέχρι να πάρουν ένα ωραίο καφέ χρώμα. Αναλόγως πως τρώτε τις μπριζόλες σας, κρατήστε λιγότερο ή παραπάνω.
Κόψτε τα μπριζολάκια και περιχύστε την υπέροχη τσιμιτσούρι σάλτσα πάνω στο κρέας.