-2 φλ. καστανό ρύζι βρασμένο
-3 κ.σ. σουσαμέλαιο (ή ελαιόλαδο)
-2 μεγάλα πράσα ψιλοκομμένα
-1 κόκκινη πιπεριά
-1 φλ. Ψιλοκομμένο καπνιστό χοιρινό αλλαντικό
-2 αυγά
-3 κ.σ. σάλτσα σόγιας
-φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-1 κ.σ σουσάμι
-1 κρεμμύδι φρέσκο (ψιλοκομμένο)
Ζεσταίνουμε πρώτα σε βαθύ τηγάνι ή γουόκ το σουσαμέλαιο. Σοτάρουμε την πιπεριά με το ψιλοκομμένο πράσο για 3-4΄, μέχρι να γίνει διάφανο το πράσο. Προσθέτουμε το βρασμένο ρύζι και το χοιρινό και ανακατεύουμε πολύ καλά κάνοντας μια λακκούβα στο κέντρο του τηγανιού. Σπάμε εκεί μέσα τα αυγά. Με μία ξύλινη κουτάλα σε μέτρια φωτιά, ανακατεύουμε πρώτα στο κέντρο και σιγά σιγά προς τα έξω, ώστε να ψηθούν τα αυγά και να ενωθούν με τα υπόλοιπα υλικά. Τέλος, προσθέτουμε τη σόγια, το πιπέρι το φρέσκο κρεμμύδι και το σουσάμι. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε