-1 1/2 κούπα μπισκότα digestive
-1/3 της κούπας βούτυρο λιωμένο
-1/4 της κούπας μέλι
-250 γρ τυρί κρέμα
-3/4 της κούπας ζάχαρη
-1 κουταλιά της σούπας εκχύλισμα βανίλιας ή λίγη μαστίχα
-500 γρ στραγγιστό γιαούρτι
Για την επικάλυψη
-1 1/2 κούπα φράουλες κομμένες σε κομμάτια
-4 βερίκοκα κομμένα σε φέτες
-2/3 της κούπας κρέμα γάλακτος 35% ή φυτική σαντιγί
-1/2 κούπα άχνη ζάχαρη κοσκινισμένη
Καλύπτουμε μία φόρμα κουμπωτή 26εκ με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα στον πολυκόφτη. Μεταφέρουμε το τριμμένο μπισκότο σε μπολ και περιχύνουμε με το λιωμένο βούτυρο. Ανακατεύουμε καλά και πιέζουμε την βάση μπισκότου στο ταψάκι μας. Κρατάμε στο ψυγείο.
Ζεσταίνουμε το μέλι σε ένα μικρό σκεύος σε πολύ χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε απαλά να αραιώσει λίγο το μέλι. Αφήνουμε για λίγο στην άκρη. Χτυπάμε με το μίξερ σε μέτρια ταχύτητα το τυρί κρέμα με την ζάχαρη και μόλις η ζάχαρη λιώσει προσθέτουμε το μέλι σταδιακά, κουταλάκι, κουταλάκι μέχρι να ενσωματωθεί τελείως στο μείγμα. Προσθέτουμε την βανίλια, το γιαούρτι και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το μείγμα σε πλαστικό σκεύος και κρατάμε στην κατάψυξη για 2 ώρες μέχρι να στερεοποιηθεί και να το χτυπήσουμε και πάλι μια φορά με το μίξερ. Προσθέτουμε την κρέμα πάνω στο μπισκότο και καλύπτουμε με μεμβράνη που να εφάπτεται καλά επάνω στην κρέμα. Παγώνουμε το γλυκό για 6 ώρες τουλάχιστον. Κόβουμε τα φρούτα μας και χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε σαντιγί προσθέτοντας την 1/2 κούπα ζάχαρη άχνη.
Σερβίρουμε το cheesecake με την σαντιγί και τα φρούτα.