-1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό πλήρες
-45 γρ. σταφίδες κορινθιακές
-100 γρ. κουβερτούρα (λιωμένη)
-200 γρ. ανάμεικτα φρέσκα μούρα
-5-6 φράουλες (ψιλοκομμένες)
-30 γρ. ινδοκάρυδο
Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε το γιαούρτι τις σταφίδες και ανακατεύουμε καλά. Αδειάζουμε το μείγμα σε δύο ταψιά 30Χ40 στα οποία έχουμε βάλει από μια λαδόκολλα και το απλώνουμε ομοιόμορφα.(η στρώση πρέπει να μην ξεπερνάει το 1 δάχτυλο σε πάχος καθώς το τελικό αποτέλεσμα θα είναι πολύ σκληρό).
Με ένα κουτάλι αδειάζουμε ακανόνιστα τη σοκολάτα σε όλη τη επιφάνεια του γιαουρτιού και με ένα ξυλάκια από σουβλάκι σχηματίζουμε κύκλους σαν να ζωγραφίζουμε έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα ωραίο σχέδιο.
Μοιράζουμε ομοιόμορφα τις κομμένες φράουλες και τα μούρα και πασπαλίζουμε με το ινδοκάρυδο.
Καταψύχουμε για τουλάχιστον για 3 ώρες. Απολαμβάνουμε κατευθείαν από την κατάψυξη (ιδανικά το αφήνουμε 5′ εκτός ψυγείου για να αρχίσει να μαλακώνει και να τρώγεται πιο ευχάριστα).