Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του «Ε» ο Μανούσος Μανουσάκης

Επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του «Ε» ο Μανούσος Μανουσάκης

0

Γράψαμε ότι  βρέθηκε μέρος του εξοπλισμού πεταμένο στο Κατράμιο και όχι  το φορτηγό. Το ίδιο είπε και ο σκηνοθέτης στην εκπομπή του Οpen, «Ώρα Ελλάδος»

 

Το «Ε» το έγραψε σωστά, άλλοι παρανόησαν και το αναδημοσίευσαν λάθος

 

Το ρεπορτάζ του «Ε» στο φύλλο της Τρίτης 26/7/2022 επιβεβαίωσε πλήρως ο σκηνοθέτης κ. Μανούσος Μανουσάκης. Ειδικότερα ο κ. Μανουσάκης στην εκπομπή του Οpen «Ώρα Ελλάδος», διέψευσε ότι βρέθηκε το φορτηγό που περιείχε τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για τα γυρίσματα της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» διευκρινίζοντας πως βρέθηκε μόνο μέρος του εξοπλισμού πεταμένο σε ένα χωράφι, κοντά στο Κατράμιο, και όχι το φρορτηγό. «Δεν είχαμε καμία εξέλιξη. Τα μηχανήματα βρέθηκαν σε ένα χωράφι με καλαμπόκια πεταμένα, κάποια σπασμένα, κάποια σε καλή κατάσταση, μέσα στις λάσπες και τη βροχή. Διασώσαμε ό,τι γινόταν. Κυκλοφόρησε η ψευδής είδηση ότι το αυτοκίνητο βρέθηκε. Δεν αληθεύει αυτό. Παρακαλώ όλους τους πολίτες να συνεχίσουν να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά όπως μέχρι τώρα και τους ευχαριστούμε γιατί μαζί με την αστυνομία ψάχνουν», είπε ο κ. Μανουσάκης.

Μάλιστα, ο σκηνοθέτης διευκρίνισε πως τα μηχανήματα που λείπουν είναι αρκετά και πολλά από αυτά που βρέθηκαν έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές.

Το «Ε» το έγραψε σωστά, άλλοι παρανόησαν και το αναδημοσίευσαν λάθος

Να σημειώσουμε ότι το «Ε» μετέδωσε πρώτο στο site του (www.empros.gr) την είδηση, ότι βρέθηκε μέρος του εξοπλισμού κι όχι το van, η οποία όμως αναδημοσιεύτηκε λάθος από άλλα site τα οποία ανέφεραν ως πηγή την εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ», με αποτέλεσμα να γίνει παρανόηση για την οποία όμως η εφημερίδα δεν φέρει την ευθύνη αλλά αυτοί που μετέφεραν λάθος την είδηση. Το διευκρινίσαμε και σε χθεσινό μας σχόλιο αλλά τελικά ο κ. Μανουσάκης μας δικαίωσε γιατί δεν περιμένουμε απ’ αυτούς που ευθύνονται να αναγνωρίσουν το σφάλμα τους!

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δύο συλλήψεις για κλοπές σε Δράμα και Αλεξανδρούπολη

«Έκαναν φτερά» χρήματα από επιχείρηση της Δράμας και κερματοθήκη από ένα λεωφορείο του ΚΤΕ…