Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Τρεις νέες συλλήψεις διακινητών στην Ε.Ο. Δράμας-Καβάλας και στην Εγνατία

Τρεις νέες συλλήψεις διακινητών στην Ε.Ο. Δράμας-Καβάλας και στην Εγνατία

0

Ο ένας προσπάθησε να γλιτώσει και σημειώθηκε καταδίωξη

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα , σε περιοχές της Δράμας και του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δράμας και Αλεξανδρούπολης, τρεις διακινητές ελληνικής υπηκοότητας, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το απόγευμα στην Εθνική Οδό Δράμας – Καβάλας,  αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Δράμας συνέλαβαν έναν άνδρα, διότι οδηγώντας αγροτικό αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα δύο μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους είχε αποκρύψει στην  καρότσα του οχήματος .

Σημειώνεται ότι ο δράστης – διακινητής προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Στη δεύτερη περίπτωση, βραδινές ώρες στην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τους άλλους δύο άνδρες, διότι ο ένας οδηγώντας αυτοκίνητο λειτουργούσε ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δεύτερος δράστης και μετέφερε παράνομα δύο μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε διωκόμενο με ένταλμα σύλληψης στην Αλεξανδρούπολη

Εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για συνέργεια σε διακίνηση παράτυπων μεταναστών Συνελήφθη το πρω…