Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Βαθμολόγιο και οικονομικά/ασφαλιστικά θέματα συζήτησαν οι αστυνομικοί της Ξάνθης

Βαθμολόγιο και οικονομικά/ασφαλιστικά θέματα συζήτησαν οι αστυνομικοί της Ξάνθης

0

Με τον Πρόεδρο και μέλη ΔΣ της ΠΟΑΣΥ πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης

Πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις των παιδιών μελών που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και ακολούθησαν αρχαιρεσίες

Ολοκληρώθηκαν στις 29-04-2022, οι εργασίες της 35ης Γενικής Συνέλευσης της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης, στην οποία παρέστησαν, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση των διοργανωτών, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γρηγόριος Γερακαράκος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Χρήστος Μαυραγάνης, ο Ταμίας της Π.Ο.ΑΣ.Υ  Γεώργιος Κουλιάκης, το μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Νικόλαος Ρήγαςκαι ο Πρόεδρος του Κέντρου Έρευνας και Ασφάλειας της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Δημήτριος Καραγιαννόπουλος.

Επιπλέον παραβρέθηκαν, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης, οι Πρόεδροι των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων της Περιφέρειάς μας : Ροδόπης Σταυρούλα Τζατζάνα με τον Γεν. Γραμματέα Νικόλαο Κουμανίδη, Καβάλας Νικόλαος Ίμβρος με τον Οργ. Γραμματέα Μπαρμπαλέξη Γεώργιο, Ορεστιάδας Ηλίας Ακίδης, ενώ η Ένωση της Δράμας δεν κατάφερε να παραβρεθεί λόγω αιφνίδιου χαμού αστυνομικού. Οι Πρόεδροι των Ενώσεων αφού απεύθυναν χαιρετισμό, στήριξαν προς την Ομοσπονδία τα αιτήματα της ΣΚΑΞ.

Ακόμη, χαιρετισμό απηύθυναν, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης Αστυνομικός Διευθυντής Πασχάλης Γιώρης, ο Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. ΑΜ-Θ Σταύρος Σακελλαρίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Ξάνθης Θεοφάνης Καραμπιμπέρης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης Ιωάννης Μπούτος.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας καθώς και τα μέλη της Π.Ο.ΑΣ.Υ. παρείχαν ενημέρωση για τα καίρια ζητήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς και συγκεκριμένα για το βαθμολόγιο, την πρόοδο στο ζήτημα της επικινδυνότητας του επαγγέλματος αλλά και σε οικονομικά – ασφαλιστικά – φορολογικά και συνταξιοδοτικά θέματα.

Μετά το πέρας της Συνέλευσης, οι προσκεκλημένοι ξεναγήθηκαν σε χώρο της Σχολής όπου φιλοξενούνται οι πυρογραφίες του αστυνομικού Δημήτριου Δετσαρίδη, ο οποίος αναδεικνύει ένα διαφορετικό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας δήλωσε εντυπωσιασμένος και ζήτησε τις πυρογραφίες προκειμένου να φιλοξενηθούν σε κατάλληλο χώρο των εγκαταστάσεων όπου θα πραγματοποιηθεί το προσεχές συνέδριο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στην Αθήνα.

Στην 35η ετήσια Συνέλευση βραβεύθηκαν τα παιδιά των μελών που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση αλλά και οι απόστρατοι για την πολύτιμη προσφορά τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η ΣΚΑΞ, με την ολοκλήρωση των εργασιών επεσήμανε: «για το καλό όλων των συναδέλφων μας, συνεχίζουμε δυναμικά τον αγώνα μας με αρωγό την Ομοσπονδία, τον Πρόεδρο της οποίας ευχαριστήσαμε για τις ενέργειές του και παρεμβάσεις του προς τη φυσική ηγεσία όσον αφορά την ενίσχυση της Διεύθυνσής μας με (9) Αστυνομικούς για τον Μεθοριακό Σταθμό Αγίου Κωνσταντίνου από τις Γενικές Περιφ. Αστυν. Δ/νσεις Ηπείρου, Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας. Να μην παραλείψουμε στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε και τα μέλη μας Χρήστο Ιωαννίδη, Γεώργιο Κουρτίδη και Αθανασία Ευαγγελίδου για το πολύτιμο και πολύωρο έργο τους στην 35η τακτική Συνέλευση ως εκλεγόμενοι στο Προεδρείο αυτής».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…