
-1 μάτσο πράσινα σπαράγγια, καθαρισμένα και κομμένα στα δύο
-400 γρ. φρέσκα μανιτάρια της αρεσκείας μας, κομμένα στη μέση
-200 ml κόκκινο, ξηρό κρασί
-1 σκελίδα σκόρδο, σε φέτες
-1 κουτ. σούπας μέλι
-2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος φρέσκος κόλιανδρος ή 1/2 κουτ. γλυκού κόλιανδρος σε σκόνη
-1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός
-30 ml ελαιόλαδο
-αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Σε μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα μανιτάρια σε δυνατή φωτιά για περίπου 5 λεπτά, ανακατεύοντας.
Σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε 2 λεπτά για να εξατμιστεί το αλκοόλ, προσθέτουμε τα σπαράγγια και όλα τα υπόλοιπα υλικά, αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά.
Σερβίρουμε την τηγανιά με μανιτάρια και σπαράγγια με φρέσκο ψωμί.