Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Τηγανιά με μανιτάρια και σπαράγγια

Τηγανιά με μανιτάρια και σπαράγγια

0

-1 μάτσο πράσινα σπαράγγια, καθαρισμένα και κομμένα στα δύο

-400 γρ. φρέσκα μανιτάρια της αρεσκείας μας, κομμένα στη μέση

-200 ml κόκκινο, ξηρό κρασί

-1 σκελίδα σκόρδο, σε φέτες

-1 κουτ. σούπας μέλι

-2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος φρέσκος κόλιανδρος ή 1/2 κουτ. γλυκού κόλιανδρος σε σκόνη

-1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός

-30 ml ελαιόλαδο

-αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

 

Σε μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα μανιτάρια σε δυνατή φωτιά για περίπου 5 λεπτά, ανακατεύοντας.

Σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε 2 λεπτά για να εξατμιστεί το αλκοόλ, προσθέτουμε τα σπαράγγια και όλα τα υπόλοιπα υλικά, αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά.

Σερβίρουμε την τηγανιά με μανιτάρια και σπαράγγια με φρέσκο ψωμί.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πικάντικο χοιρινό μαγειρεμένο σε μαύρη μπίρα

-Ένα κομμάτι χοιρινό λαιμό γύρο στα 3 κιλά -500 ml μαύρη μπύρα -3 μέτριες γλυκοπατάτες χον…