Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Τηγανιά με μανιτάρια και σπαράγγια

Τηγανιά με μανιτάρια και σπαράγγια

0

-1 μάτσο πράσινα σπαράγγια, καθαρισμένα και κομμένα στα δύο

-400 γρ. φρέσκα μανιτάρια της αρεσκείας μας, κομμένα στη μέση

-200 ml κόκκινο, ξηρό κρασί

-1 σκελίδα σκόρδο, σε φέτες

-1 κουτ. σούπας μέλι

-2 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος φρέσκος κόλιανδρος ή 1/2 κουτ. γλυκού κόλιανδρος σε σκόνη

-1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός

-30 ml ελαιόλαδο

-αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

 

Σε μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα μανιτάρια σε δυνατή φωτιά για περίπου 5 λεπτά, ανακατεύοντας.

Σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε 2 λεπτά για να εξατμιστεί το αλκοόλ, προσθέτουμε τα σπαράγγια και όλα τα υπόλοιπα υλικά, αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά.

Σερβίρουμε την τηγανιά με μανιτάρια και σπαράγγια με φρέσκο ψωμί.

 

  • Μπριάμ με ζυμαρικά

    -2 κολοκυθάκια -1 μελιτζάνα -1 κρεμμύδι -200 γραμμάρια ντοματίνια -2 σκελίδες σκόρδο -Αλάτ…
  • Μελιτζάνες στιφάδο

    -5 μελιτζάνες τσακώνικες -1 κιλό κρεμμύδια για στιφάδο -4 ντομάτες ξεφλουδισμένες -1/2 φλι…
  • Κοτόπουλο με Κολοκάσι γιαχνί

    -1 κιλό κοτόπουλο (μπούτι ή μηρό ή φτερούγες) -1 μεγάλη κολοκάσι, (1.500γρ. περίπου) -½ φλ…
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Παέγια θαλασσινών

-2 γεμάτα φλ ρύζι (400 gr) -5 φλ ζωμό από ψάρι, -8 κ.σ. ελαιόλαδο παρθένο έξτρα, -1 μικρό …