Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Νέο λογότυπο για το Νοσοκομείο Ξάνθης με συμβολισμούς και τη «σφραγίδα» των φοιτητών

Νέο λογότυπο για το Νοσοκομείο Ξάνθης με συμβολισμούς και τη «σφραγίδα» των φοιτητών

0

Το νέο λογότυπο αναδείχθηκε μέσα από διαγωνισμό σε συνεργασία με το τμήμα Αρχιτεκτόνων του ΔΠΘ

Παρουσιάστηκε σε εκδήλωση στο Νοσοκομείο. Προηγήθηκε εκδήλωση απόδοσης επαίνων για όλους εκείνους που συνέβαλαν στην πρωτοβουλία, αλλά και για τη συμβολή τους στη Δημόσια Υγεία

Η τελετή απονομής των βραβείων του διαγωνισμού για το νέο λογότυπο του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείο τη Δευτέρα το πρωί.

Το λογότυπο προέκυψε μέσα από φοιτητικό διαγωνισμό και με τη συμμετοχή του τμήματος Αρχιτεκτόνων του ΔΠΘ.

Τη σημασία της πρωτοβουλίας «σύμπραξης» του Νοσοκομείου με το πανεπιστήμιο ανέδειξε η κ. Μιχαλοπούλου

Την σπουδαιότητα του εγχειρήματος εξήραν με έναν σύντομο χαιρετισμό ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κωνσταντίνος Κουρτίδης, ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη ,κ Παντελεήμονα, ο Τοποτηρητής Μουφτής Ξάνθης ,Νεζντέν Χεμσερή, εκπρόσωπος του Διοικητή Δ’Σώματος Στρατού και φυσικά η Διοικήτρια του Νοσοκομείου, Έλενα Ροφαέλα.

Απονομή επαίνων στους φοιτητές

Πολύτιμη συμβολή σε δύσκολες στιγμές

Πριν την έναρξη απονομής βραβείων στους φοιτητές που συνέβαλαν με το έργο τους στη δημιουργία του νέου λογοτύπου, η κα Ροφαέλα δεν παρέλειψε να απονείμει βραβείο στον κ. Φίλιππο Φιλίππου και στην κα Γεωργία Κουτσούμπα για τις υπηρεσίες που έχουν προσφέρει σε δύσκολες περιόδους στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης μας.

Παρουσίαση του νέου λογότυπου σε εκδήλωση στο Νοσοκομείο

Η ανάδειξη του λογοτύπου μέσα από φοιτητικό διαγωνισμό

Η Αντιπρύτανης, Έρευνας και Διά Βίου Εκπαίδευσης κα Μαρία Μιχαλοπούλου με τη σειρά της πήρε τον λόγο ευχαριστώντας θερμά τη διοίκηση για την πρόσκληση τονίζοντας πως αυτό που έκανε είναι μονάχα να φέρει σε επαφή τους φοιτητές με τη διοίκηση του Νοσοκομείου.

Στη  συνέχεια, χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Δημήτρης Πολυχρονόπουλος, ο οποίος ανέλυσε το περιεχόμενο του διαγωνισμού που ανέδειξε τελικά το νέο λογότυπο. Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφέρει και τη μεγάλη συμβολή του  Κοινωνικού Κέντρου “ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ” σε όλη αυτή την προσπάθεια. Έπειτα ,έλαβε χώρα η απονομή επαίνων από  τους επίσημους προσκεκλημένους .

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση

Τα σύμβολα στο νέο λογότυπο περιέγραψαν οι φοιτητές

Έπειτα, οι φοιτητές/τριες μίλησαν  για το σκεπτικό που τους έκανε να δημιουργήσουν αυτό το λογότυπο. Τόνισαν πως έψαχναν κάτι απλό, κάτι που θα το έκανε πιο ευδιάκριτο, κάτι που θα «επικοινωνεί» εύκολα με τους άλλους. Επεσήμαναν, ακόμα πως ξεκίνησαν την σκέψη τους από το σχήμα του σταυρού αντλώντας έμπνευση από την πόλη μας .Τέλος, δεν παρέλειψαν να διαπιστώσουν πως το ανοιχτό μπλε συνδέεται με την υγεία αδιάρρηκτα, αλλά και με τον χαρακτήρα της χώρας μας φυσικά.

Χρύσα Κιατίπη

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από Χρύσα Κιατίπη
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προσωρινά ελεύθεροι οι 49 συλληφθέντες του ΑΠΘ

Αναβλήθηκε η δίκη των 49 συλληφθέντων από την αστυνομική επιχείρηση στη Σχολή Θετικών Επισ…