
-500 γρ. καρότα
-2 αυγά
-90 γρ. γραβιέρα
-100 γρ. φρυγανιά τριμμένη
-1 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
-1/2 κ.γ. πάπρικα
-αλάτι
-πιπέρι
Πλένουμε καλά τα καρότα και τα τρίβουμε στον τρίφτη. Τρίβουμε στη συνέχεια τη γραβιέρα.
Σε ένα μπολ βάζουμε τα καρότα, το τυρί, τη μισή φρυγανιά, τα αυγά, την πάπρικα, το μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο 1 ώρα περίπου για να δέσει.
Πλάθουμε τα μπιφτέκια μας και τα πανάρουμε με την υπόλοιπη φρυγανιά.
Ρίχνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και ψήνουμε τα μπιφτέκια μας σε μέτρια φωτιά.