-800 γραμμάρια μοσχάρι νουά κομμένο σε μπουκίτσες
-1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγιστό με χαμηλά λιπαρά
-1 πιπεριά Φλωρίνης κομμένη σε κυβάκια
-1 μέτρια ντομάτα κομμένη σε κυβάκια
-300 γραμμάρια μανιτάρια λευκά κομμένα σε τέταρτα
-1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
-2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
-½ ποτήρι κόκκινο κρασί
-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
-Αλάτι
-Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Βγάζετε το κρέας από το ψυγείο 1 ώρα πριν το μαγειρέψετε να έλθει σε θερμοκρασία δωματίου. Σε ένα τηγάνι αφού κάψει καλά προσθέτετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τις μπουκίτσες του μοσχαριού. Προσθέτετε το ξερό κρεμμύδι και αφού μαλακώσει ρίχνετε τα μανιτάρια.
Σιγοψήνετε μέχρι να στραγγίξουν τα υγρά και μετά σβήνετε με το κρασί. Προσθέτετε τη μουστάρδα και την ντομάτα και περιμένετε λίγο να μειωθούν τα υγρά.
Στη συνέχεια προσθέτετε περίπου 2 φλιτζάνια νερό, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και αλάτι.
Σιγοβράζετε έως ότου μαλακώσει καλά το κρέας, προσθέτοντας εφόσον χρειάζεται νερό κατά διαστήματα.
Όταν το κρέας είναι σχεδόν ψημένο ανοίγετε το καπάκι, ρίχνετε την πιπεριά και βράζετε λίγο ακόμη μέχρι να δέσει η σάλτσα. Αποσύρετε από τη φωτιά και μόλις σταματήσει να κοχλάζει προσθέτετε το γιαούρτι και ανακατεύετε ελαφρά.