Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Εκδήλωση για τη δραματοποίηση βιβλικών διηγήσεων στην εκπαίδευση από το 3ο Γυμνάσιο Ξάνθης

Εκδήλωση για τη δραματοποίηση βιβλικών διηγήσεων στην εκπαίδευση από το 3ο Γυμνάσιο Ξάνθης

0

Θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στο Κέντρο Νεότητας του Ιερού Καθεδρικού Ναού της Του Θεού Σοφίας

Το 3ο Γυμνάσιο Ξάνθης διοργανώνει εκδήλωση – παρουσίαση  καινοτόμου δράσης με θέμα: Η συμβολή της δραματοποίησης βιβλικών διηγήσεων στην ενδυνάμωση των δεξιοτήτων της ενσυναίσθησης και της αυτοεκτίμησης, η οποία θα γίνει την Παρασκευή 27-5-2022 και ώρα 19.00 στο Κέντρο Νεότητας του Ιερού Καθεδρικού Ναού της Του Θεού Σοφίας.

Θα γίνει χαιρετισμός – εισήγηση από την κ. Μ. Μιχαλοπούλου, Αντιπρύτανη Έρευνας και δια Βίου Εκπαίδευσης και καθηγήτρια του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, την κ. Μ. Δημητριάδου, καθηγήτρια θεολόγο του 3ου Γυμνασίου και συντονίστρια της δράσης, και τη διευθύντρια του σχολείου, φιλόλογο κ. Παπανάστου.

«Πρόκειται για δράση με ερευνητικό χαρακτήρα και αφορά τη δραματοποίηση με βάση το ψυχόδραμα. Εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην εκπαίδευση στον ελλαδικό χώρο, σύμφωνα και με τις μέχρι τώρα βιβλιογραφικές πηγές που έχουμε< σημειώνεται σχετικά στην πρόσκληση από τη Διεύθυνση του σχολείου.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης  Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ξάνθης κ. Κ. Κουρτίδης, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μ. Τσέπελης, οι Αντιδήμαρχοι Τουρισμού, Πολιτισμού και Παιδείας κ. Π. Αμβροσιάδης, και Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης κ. Καρά Οσμάν Χασάν Λεβέντ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ετοιμαζόμαστε ξανά, δύο χρόνια μετά, για τις Γιορτές Παλιάς Πόλης

Το απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής. Μ.Τσέπ…