Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Θετικές εντυπώσεις άφησε ο διαγωνισμός διαπραγμάτευσης από το Xanthi TechLab

Θετικές εντυπώσεις άφησε ο διαγωνισμός διαπραγμάτευσης από το Xanthi TechLab

0

28 ομάδες από όλη την Ελλάδα ήρθαν σε επαφή με ρεαλιστικές συνθήκες διαπραγμάτευσης μέσα από πρακτικές προσομοίωσης

 

Με ιδιαίτερη καινοτομία και επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 10 Απριλίου 2022, δια ζώσης,  ο διαγωνισμός διαπραγμάτευσης στην Ξάνθη από το Xanthi TechLab του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, το Mindspace Xanthi και το SDG DUTH. Στην πρώτη φάση του διαγωνισμού συμμετείχαν 28 ομάδες συνολικά με 84 άτομα από όλη την Ελλάδα, ανάμεσά τους φοιτητές, εκπαιδευτικοί και επαγγελματίες. Οι συμμετέχοντες ήρθαν σε επαφή με ρεαλιστικές συνθήκες διαπραγμάτευσης και αντεπεξήλθαν σε απαιτητικές υποθέσεις προσομοίωσης.

To κομμάτι της τεχνολογίας δε θα μπορούσε να λείπει αφού αναπτύχθηκε από το Ι.Τ. team του διαγωνισμού ένας ειδικός αλγόριθμος o οποίος μέσω μιας κάμερας ανέλυσε τις εκφράσεις των διαγωνιζομένων δίνοντας έτσι μια πιο εμπεριστατωμένη εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα. Η τελική φάση του διαγωνισμού πραγματοποιήθηκε στις στους χώρους του Xanthi TechLab όπου οι ομάδες Negocie, Καλλιόνες, Negoskills και Auebers διαγωνίστηκαν.

Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα Negoskills η οποία συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία έναντι της ομάδας Negocie. Στην τελετή έναρξής παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κος Κωνσταντίνος Κουρτίδης, εκ μέρους του Δήμου Ξάνθης η Γενική Γραμματέας κα Σοφία Ψωμά και διαδικτυακά εκ μέρους της Πρεσβείας των Η.Π.Α. ο κος Βασίλης Τσιμπούκης.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα Μωρά στη Φωτιά επιστρέφουν στις 20 Απριλίου στην Ξάνθη

Μαζί τους οι «Λάχνισμα» από την Ξάνθη Ο Στέλιος Σαλβαδόρ και τα Μωρά στη Φωτιά, επιστρέφου…