Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Χυλοπίτες με μανιτάρια και ροκφόρ

Χυλοπίτες με μανιτάρια και ροκφόρ

0

-4 κ.σ. ελαιόλαδο

-2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα

-200 γρ. μανιτάρια

-1/4 φλ. λευκό ξηρό κρασί

-Λίγο μαγειρεμένο κοτόπουλο ή άλλο κρέας

-3 φλ. μισοβρασμένες χυλοπίτες

-1 φλ. ζωμό κότας ή κρέατος

-100 γρ. ροκφόρ

-Αλάτι, πιπέρι

-Θυμάρι

-Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο

Ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμύδια για 1-2 λεπτά. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2-3 λεπτά.

Ρίχνουμε το κοτόπουλο, τρίβουμε πιπέρι και προσθέτουμε το θυμάρι.

Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε το ροκφόρ στις μισοβρασμένες χυλοπίτες και το ζωμό.

Αλατίζουμε με προσοχή και αφήνουμε να κρεμώσει η σάλτσα σε δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά.

Σερβίρουμε αμέσως.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πιπεριές με ντομάτα και τυρί

Ένα πανεύκολο καλοκαιρινό νόστιμο φαγητό προτείνουμε σήμερα -5 ντομάτες, ώριμες -3 κ.σ. βο…