200 ml χλιαρό γάλα
1 αυγό
3 κουταλιές λάδι
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 φακελάκι ξηρής μαγιάς
300 γρ. αλεύρι
για τη γέμιση
150 γρ.τριμμένο τυρί τσένταρ
150 γρ.φέτα
1 κρόκο αυγού για επάλειψη
Σ ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το γάλα, το λάδι, το αυγό, τη ζάχαρη, το αλάτι, τη μαγιά και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα πολύ καλά. Ρίχνουμε το αλεύρι και αν είναι απαραίτητο ρίχνουμε άλλη μία κουταλιά αλεύρι. Δεν χρειάζεται να ζυμώσουμε απλά ανακατεύουμε με την σπάτουλα η μ ένα κουτάλι.
Σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη και αφήνουμε να φουσκώσει για 30 λεπτά. Ανακατεύουμε τα 2 τυριά. Χωρίζουμε το μείγμα των τυριών σε 2 μέρη και ζυμώνουμε το ένα σε σχήμα μπάλας. Ρίχνουμε αλεύρι στον πάγκο της κουζίνας και αδειάζουμε τη ζύμη απ’ το μπολ με τη βοήθεια της σπάτουλας.
Ζυμώνουμε τη ζύμη και αν κολλάει την πασπαλίζουμε με αλεύρι. Την πατάμε με τα δάχτυλα μας και την ανοίγουμε περίπου 30 εκατοστά. Βάζουμε στο κέντρο την μπάλα του τυριού και κλείνουμε τις άκρες σαν πουγκί. Στη συνέχεια το πατάμε πάλι με τα δάχτυλα μας να πλατύνει. Βάζουμε αντικολλητικό χαρτί σ ένα ταψί και τοποθετούμε τη ζύμη μας. Αλείφουμε την επιφάνεια με τον κρόκο του αυγού και πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τυρί.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20-25 λεπτά στους 180 ° C.