2 κουταλιές της σούπας άνηθο
1 τέταρτο φλιτζανιού τσαγιού κορν φλάουρ
1 τέταρτο φλιτζανιού τσαγιού αλεύρι
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό
1/2 κιλό πατάτες βρασμένες
200 γραμμάρια καρότα βρασμένα
1/2 κούπα αρακά βρασμένο ελαφρώς
3-4 μέτρια κολοκυθάκια βρασμένα
2 κουταλιές της σούπας φρέσκο δυόσμο
Σε μια κατσαρόλα με αρκετό νερό βράζουμε τις πατάτες για 15 λεπτά, στην ίδια κατσαρόλα συνεχίζουμε με τα λαχανικά και τα βράζουμε για 7 λεπτά, ίσα- ίσα να μαλακώσουν.
Στη συνέχεια ρίχνουμε τα βρασμένα λαχανικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε για πολύ λίγο ίσα ίσα να θρυμματιστούν.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα βρασμένα λαχανικά, τις πατάτες, το αλεύρι, κορν φλάουρ, άνηθο, μαϊντανό, δυόσμο, αλάτι, πιπέρι, και πλάθουμε σουτζουκάκια.
Τα τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι, από τις δυο μεριές για 5 λεπτά μέχρι να χρυσίσουν.
Σερβίρουμε με ρύζι με σταφίδες και κουκουνάρι.